reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

No niestety test z rana negatywny, beta 7,69 pewnie biochemiczna albo samoistne poronienie tak zwane, oby nie pozamaciczna bo się załamię podwójnie, niech @ przyłazi już!!!!!!!:unsure:

reklama
mitaka, ja słyszałam, że beta powyżej 1 to jest ok:) więc może powtórz betę i jak jest ok powinna wzrosnąć ok dwa razy w ciągu doby...nie poddawaj się!

a my się z M.pochorowaliśmy a tu akurat 13 dc:////// no i co..m. "nie da rady"..:// dupa
ps wybieram się na cytologię.wiecie może czy można isć jak się jest przeziębionym?dzień po współżyciu i w ogóle w czasie starań?

Iwu wydaje mi się, że przeziębienie do cytologii nic nie ma, chodzi tylko żeby było ileś tam dni po okresie zachowane i ileś tam bez współżycia ale nie pamiętam już ile, wygoogluj sobie.

Niestety to ze moja beta miała jakiś tam współczynnik o niczym nie świadczy bo to współczynnik spadkowy w terminie @ wiedząc kiedy była owulacja i mając pozytywny test wczesniej (który wykrywa wartość ok 25) a potem negatywny, powinna ona wynosić coś koło 100-300 anie 7 :/
Nie wiecie do ilu musi spaść żeby się krwawienie pojawiło? Idę jutro chyba zobaczyć czy spada, jak spada to ok @ pewnie przyjdzie albo pójdę do gina po coś na wywołanie bo szkoda mi czekać w nieskończoność tylko czas starań się wydłuża. Gorzej jak się utrzymuje :( ale mam stracha nie chciałabym jakichś zabiegów :(

mitaka u mnie w lab beta >5 oznacza ciąze, a jak i kto ci okreslil ze to beta spadkowa? Nie slyszalam o takich mozliwosciach, spadek mozna chyba okreslic porownując dwie wartosci do siebie :blink: Nie trac wiary do jutra!!!

no ale to za mała wartość jak na termin @ i testy już nie wychodzą i w tym labie pierwszy współczynnik to 16-156 dla 1,3 - 2 tygodnia więc ja się teraz modle żeby spadała...

Wow koriander zaraz rodzisz :)

mitaka i co tam u ciebie- jakies wiesci???w sensie pozytywne???
koriander, szyszunia powodzenia niebawem;)
a co u reszty dziewczynek???
ja mam iść jutro na zabawę andrzejkową ale w yniku osttnich problemów to jeszcze jedna wielka niewiadoma...

Mitaka no strasznie mi przykro.... czyli jednak biochemiczna...wiem, że to marne pocieszenie, ale przynajmniej wiesz, że dochodzi do zapłodnienia, więc ciąża to tylko kwestia czasu. A bierzesz może luteinę/duphaston po owulacji? bo to zawsze trochę wspiera ewentualną ciążę. Mam nadzieję, że teraz szybko Wam się uda, może już w następnym cyklu. Będę trzymała jeszcze mocniej niż zwykle kciuki :tak:

Demsik
i co z tą zabawą andrzejkową? A te problemy to w relacjach z mężem czy coś innego? Są szanse na ich szybkie rozwiązanie?

Dziewczynka hop hop!

Waiting
&&&&&&&&& za zbliżającą się wizytę.

Iwu co słychać? Jak weekend mija?

Koriander faktycznie Ty już o krok od porodówki:szok:

Szyszunia a Ty jeszcze w dwupaku?

reklama
Do góry