waiting4beans
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Ciekawość w końcu wygrała i postanowiłam wstąpić, zaglądnąć zobaczyć jakie nowości ploteczki ze świata staraczek. No i przede wszystim stęsniłam się
MITAKA- Nie takiej informacji się spodziewałam
:-
-( Bardzo mi przykro. Miałam nadzieję że jednak się udało. Ale to prawda że dużym plusem jest to że w takim razie możecie mieć dzieci !! No i prawda jest że nie warto robić testów przed @
, idz do gina i na następnym cyklu na dupku jedź. Zawsze jest możliwość że podtrzyma następną ciążę !! Kurcze gdyby mnie to spotkało wiadomo że załamanie i płacz ale obudziłob y to we mnie wielką nadzieję i radość że jednak są dobre plemniki, Musisz zobaczyć plusy w tej ch&^$^*(& sytuacji :-( TULE MOCNO.
SZYSZKA KORIANDER to już ostatnie chwile przespanych nocy, korzystajcie
DEMSIK- może na andrzejkach się trochę rozluźnicie i będzie lepiej?......
NETA a ty jak ???
No i krótko o mnie bo mnie info MItaki zmiażdżyło........ jestem POSRANA tą wizytą. Cały tydzień chodzimy z mężem jak zoombiaki ze strachu !! Już wszystko omówiliśmy i wiemy że usłyszymy 3 rzeczy 1- nie jest dobrze 2- potrwa to jeszcze długo 3- dostaniemy sterte badań już patrzyłam jakie ( baterie, wymazy, cytologie, pewnie hcg itp) więc dopiero druga wizyta będzie konretniejsza. Nie chcemy się znów zawieść i myśleć że jedna wizyta to już cud ..... no ale taki los i nic z tym nie zrobimy.
Ta ja obiecałam odezwę się w poniedziałek. BUZIAKI
MITAKA- Nie takiej informacji się spodziewałam

SZYSZKA KORIANDER to już ostatnie chwile przespanych nocy, korzystajcie

DEMSIK- może na andrzejkach się trochę rozluźnicie i będzie lepiej?......
NETA a ty jak ???
No i krótko o mnie bo mnie info MItaki zmiażdżyło........ jestem POSRANA tą wizytą. Cały tydzień chodzimy z mężem jak zoombiaki ze strachu !! Już wszystko omówiliśmy i wiemy że usłyszymy 3 rzeczy 1- nie jest dobrze 2- potrwa to jeszcze długo 3- dostaniemy sterte badań już patrzyłam jakie ( baterie, wymazy, cytologie, pewnie hcg itp) więc dopiero druga wizyta będzie konretniejsza. Nie chcemy się znów zawieść i myśleć że jedna wizyta to już cud ..... no ale taki los i nic z tym nie zrobimy.
Ta ja obiecałam odezwę się w poniedziałek. BUZIAKI