reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

jestem kochane
mitaka- wiem co czujesz - ja cała ciąże mieszkałam u rodziców bo remontowalismy nasz dom i widzieliśmy się za rzadko i kiedy go potrzebowala to bylismy oddzielnie to jest naprawde przykre, dlatego mocno cie przytulam:tak:
waiting- bardzo mi przykro:-(
netka- masz szczescie ze twoj gin cie rozumie, to tez wazne i mam nadzieje ze ustosunkujesz sie do slow gink, że kolejna wizyta bedzie iazowa:-)
iwu- super ze jestes i ciesze sie ze moja frekwencja nie odbiega od reszty a nawt jesli to nieznacznie:-D

reklama
hej Dziewczyny!
coś tu pesymizm zawitał i złe wieści:/
Waiting, współczuje mocno,
Mitaka, zdecydowanie współczuje rozłąk..koszmar jakiś:////////a na dodatek pewni hormony szaleją i więcej rzeczy drazni i boli:////trzymaj się! i przeprowadz może z nim rozmowę....
netka:) wygląda, że babeczka wiec co robić:) super!

a ja...wczoraj postanowiłam testować i dziś odebrałam betę:/ oczywiście d.....pa... Ale ten jeden raz nie rozpaczam, bo dzis lecimy do cieplejszych krajów na tydzien na urlop, więc się "wyluzuję":) a po powrocie kolejna stymulacja i moze podejdziemy do inseminacji!

ściskam Was mooooocno! trzymajcie się cieplutko!
już się nie mogę doczekać, aż zajrzę tu za tydzień, po powrocie i poczytam co u Was...oby SAME dobre wieści!!!

papa

Mitaka trzym się tam jakoś. Wiem jak to jest mieć męża w delegacji... a jeszcze w Twoim stanie to podwójnie do d**y. Przenieś się na tydzień czy dwa do rodziców, nie będziesz przynajmniej sama, odpoczniesz, pogadasz, zrelaksujesz się i co najważniejsze może Twój się zastanowi .....

Ja wzięłam wczoraj wolne bo kotek jest bardzo słaby brał mocne leki ale zmniejszył mu weterynarz dawkę więc mam nadzieję że powoli dojdzie do siebie.

Odebralam dziś wyniki badań i WYLECZYŁAM BAKTERIE !!! :-):-):-)
Oczywiście nie może być w 100% dobrze bo po antybiotyku chwyciłam candidie ( ale tylko kilka koloni więc gdyby nie hsg obeszło by się bez leczenia ) i tak samo złapałam coś nowego ale na szczęście też kilka koloni jakiś Staphylococcus epidermidis. W poniedziałe ide do gin i mam nadzieję że tamte bakterie nie powrócą znowu i w czerwcu będzie drożność

Waiting super wieści! Już się nie mogę doczekać poniedziałku co gin powie :)

Iwu udanego wypoczynku - zazdraszczam :)

Dzięki dziewczyny, ze mnie rozumiecie, bo na prawdę hormony mi szaleją jest strasznie, nie dość, że mój jest w tych delegacjach to jeszcze kontakt mamy dopiero po 18 jak skończy pracę bo zabierają im telefony :/ Poza tym teściowa się na mnie wnerwiła, że źle się do niej odnoszę (no sory jak się wpeiprza nawet do takich rzeczy jak kupno czy reklamacja szafy), poskarżyła się teściowi i jest hooohooohooo. A mnie aż nosi jakbym mogła to bym ich wszystkich powybijała, a najlepiej to żeby się do mnie nie odzywali to będzie ok, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wrrrr brrrrrrr

Ach te teściowe... Mitaka no nie powinni Cie denerwować w Twoim stanie :oo::growl:

Waiting gratuluję sukcesu w walce z bakterią:tak: teraz musi być już tylko lepiej.

Ja chyba już jutro powitam @, dokładnie jak w zegarku, cyce mi eksplodują chyba tak bolą straszliwie, niech już przyłazi bo się czuję jak bomba tykająca...

Neta i jak przyszła @ ??
Mitaka humor już ciut lepszy ??

Byłam dziś u gina. Candidia jest tak mała że nie trzeba antybiotyku a ta druga bakteria to taka skórna i jej się nie leczy więc dostałam tylko globułki probiotyki bo oczywiście drożności mi z nimi nie zrobią i po miesiączce mam zrobić wymaz., Mam nadzieje że już wyjdzie czysty !!

Waiting, przylazla @ a jakze :) dokladnie tak jak miala przyjsc, przynajmniej regularna jest cholera jedna... moze ten cykl bedzie jakis lepszy i podzialamy cos, choc troche przemeczona sie czuje, wieczorem zasypiam czasem wczesniej niz synus a jeszcze w weekendy dojdzie ta podyplomowka co ja zaczelam. ale przynajmniej nie bede juz tak rozmyslac o ciazy moze :)
fajnie ze juz ta bakteria pokonana, moze teraz mozecie pomyslec o jakims dalszyn planie dzialan :)

Neta im bardziej zmęczona i zapracowana będziesz tym lepiej a jeszcze jak zapomnisz to najprędzej się coś wykluje.

Waiting ale te skórne to zawsze będą jakieś, ja pierdziele wszędzie trąbią, że pochwa jest takim miejscem, ze nie ma opcji żeby nic zero tam nie było- ciepło, wilgotno. Ja nie wiem..... To teraz jak po miesiączce wyjdzie, że ok to zaraz na dniach zrobią Ci drożność? Bo to chyba jakoś zaraz po @ się robi?

reklama
Drożność robi się między 8 a 10 dniem cyklu ale niestety umówić się trzeba 1 dnia cyklu więc trzeba miesiąc bez żadnych bakterii wytrzymać .... Głupie przepisy :sorry::no:

Do góry