reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja nie wiem czy w tym cyklu będziemy próbować bo kupiliśmy wczoraj bilety na koncert zespołu Metallica, który będzie 11 lipca w W- wie. Może potrzeba nam trochę oderwać się od myśli o dziecku i porobić coś dla siebie. Nigdy nie byłam na tak ogromnym koncercie, no ale Metallica to w końcu zespół mojej młodości, uwielbiam większość ich piosenek, zwłaszcza "czarny" album :-)

Waiting no głupie przepisy z tą drożnością... ale i tak dobrze, że coś u Ciebie ruszyło i może za dwa miesiące będziesz już w ciąży :tak: tak jak pisałaś, może lato 2014 będzie lepsze :happy2:

reklama
hej kochane, jestem choć nie piszę to czytam i poczytuje:-pwaiting super ze zadnej paskudy nie ma i niech zdaza ci zrobic droznosc i skreślamy cie z listy staraczek:tak::tak::tak:a co!!!netka metallica zrobi swoje:-)mitaka- to juz połowa- wow wow wow;-)pokzalabys jakies usg:-):-):-Dmnie dzis troche ukłuło - kolezanka z którą pracuje jest w ciazy z drugi dzieckiem a pierwsze urodzilysmy w jednym miesiacu tylko 2 tyg roznicy i tak jakos smutasno na serduchu ze ja sie tyle staram i lipa, a ona sie zdecydowala i pyk i juz:-(ciesze sie ze jej sie powiodlo ale wiecie jak jest - kiedy to bedde ja. przez ostatni okres mało myslalam bo to zamieszanie przedslubne powoli mnie dogania a jestem osoba ktora musi miec wszystko zalatwione duzo przed czasem:-Dale w takich wlasnie chwilach wszystko wraca:-(

Wracam do pracy w poniedziałek-koniec bezstresowości niestety.
Dziewczyny co robicie po południami bo ja ostatnio z kompa na tv a to takie mało kreatywne i w ogóle beznadziejne, mojego nie ma... tęsknie za nim jak cholera i nie mogę się zmotywować do działania - tak to zawsze coś trzeba było ugotować, sprzątnąć na bieżąco czy we dwoje coś zawsze było do roboty... mam nadzieję, że przejdzie mi taki stan...przydałoby się jakieś hobby kurcze...
Pogoda piękna a ja jak zwykle marudzę :p

reklama
Do góry