reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Do szkoły rodzenia to chyba parami przychodzą z tego co widziałam to będzie mi smutno samej, ale spacery dobry pomysł - tylko raczej gdzieś w mieście po pracy, może w parku...bo jak bym zaczęła po wsi w tę i z powrotem chodzić to dziwnie bym się czuła głównie przed tymi babkami co pod płotem zalegają :p A koleżanki to szkoda gadać...zapracowane to wszystko, nie mają nawet godzinki na tygodniu żeby się gdzieś wyrwać i ogólnie mam wrażenie, że zaczęły mnie unikać co najmniej jakby się mogły zarazić więc odpuściłam jakiekolwiek propozycje kawowe, spacerowe i inne. Nie mniej jednak dzięki za rady-spacer na pewno wprowadzę w harmonogram dnia :)

reklama
Hej, zagladam tu codziennie ale jakos nie mam weny do pisania. Mitaka szkola rodzenia to fajny pomysl, tez slyszalam ze mnostwo kobiet same chodzi tam :) poza tym korzystaj z chwil spokoju i ciszy :) czytaj ksiazki, a moze jakies rekodzielo? moze patchworkowy kocyk dla dzidziusia? Demsik a u Ciebie co nowego? Waiting jak mija weekend? Iwu? my sie nie bedzieny w tym miesiacu starac bo jak juz mamy zaplanowany koncert i w sumie to wakacje tez mam zarezerwowane wiec szkoda byloby nie jechac. tyle miesiecy nie wychodzilo wiec moge jeszcze poczekac w zasadzie.

mój maly chory na uszka, ale bierze juz antybiotyk i jest o niebo lepiej.dzis nawet wyszlam z nim na festyn bo mieli w przedszkolu.super!!!!!!!!!!!!!!ja coraz blizej wesela i kiedy mam prawie wszystko gotowe to mysle o dziecku bo nawet jak teraz zajde to z brzuchem do slubu nie pojde;)zobaczymy co zycie przyniesie...
a kiedy wkoncu ten koncert?
neta gdzie w tym roku jesdziesz na wakacje?

Demsik co z Twoją @? przylazła?

Zmęczona dziś strasznie jestem, w pracy dużo stresów, jutro nie zapowiada się lepiej.. ech czasem mam dość naprawdę..

reklama
no i dziś przylazła...
Głupia pisssssta!
A weselicho już za 2 miesiące :-) zacznie się gorączka przedślubna :)

Waiting jak się sprawy mają?

Ja dziś totalny leń jestem aż mi siebie żal boshhhhhhhh jakbym się tylko kawy napiła takiej fusiaruni z dwóch łyżeczek z mlekiem to bym fruwała jak ptaszyna a tak to guzik, a pierdziele idę spać a gary i wszystko inne niech robi co chce :p

Do góry