reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

hey hey ja jestem. Dzis mamy leniwą niedziele z mężem. leżymy obijamy się, na obiad zjedliśmy wielkie lody i kremówkę :-):-) wieczorem coś pomajstrujemy. Zaczął padać deszcz i zrobiło się ponuro. Słoneczko wyjdź !!

reklama
Demsik, 14dpo to jeszcze nie pewniak, ale duza szansa, ze cos pokaze juz :) wczesniej moze byc roznie. oczywiscie sq kobiety, ktorym pokaze i 9 dpo, ale sa tez takie co dopiero 16 dpo zobacza dwie kreski. ja wciaz czekam na @ i wkurzam sie, jak ma byc to niech juz bedzie. jesli jutro malpiszon nie przyjdzie to zatestuje, aczkolwiek bez wiary w sukces.

masz rację neta, zresztą na forach internetowych są przypadki,że kilka testów negatywnie wyszło, a po długim czasie od braku miesiączki wychodzi test pozytywny i bądź tu mądry, kiedy testować;-)mnie korci jutro, bo chciałabym testować z moim eM, bo z rańca wyjeżdża na trzy dni, a w pierwszej ciąży też razem testowaliśmy:tak:a ile było śmiechu i płaczu:-D:-D:-Dtylko wg mojego "ciągu"tym razem okres powinien być we wtorek czyli czwartego czerwca i sama już nie wiem czy testować jutro czy we wtorek czy czekac, a może wredna przyjdzie...akysz paskudo precz!!!...
byłam dziś z małym u mojego teścia na grobie i miki się pyta, czy da nam dzidziusia i po chwili "tak mamusiu, da dzidziusia do brzuszka", a ja na to, więc zapytaj, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka, a miki za chwilę "mamusiu dziewczynka":szok:

Nie zatestowalam, bo zobaczylam rozowe plamienie na papierze, wiec pewnie @ przyjdzie do wieczora, ponadto pojawil sie bol piersi wiec niestety- tym razem nic z tego.... szykuje sie do pracy, milego dnia zycze :)

Nawet mi nic nie mowcie!!!jestem zalamana dostalam wlasnie okres.opadam z sil i ryczec mi sie chce.jednak to nie byly prorocze slowa....a tak w nie wierzylam...chyba jednak wybiore sie do lekarza moze on zmonitoruje co trzeba i z czasem uda mi sie zajsc w upragniona ciaze...

Demsik strasznie mi przykro :( Może jednak to są prorocze słowa tylko poprostu nie na ten cykl ale dzidzia bedzie.

To teraz jeszcze ja i wiwat lipiec a już mnie ciągnie w brzuchu

obyś mitaka miała rację :tak:wiem,że nam się uda, musi. mój eM podtrzymał mnie na duchu i jakoś mi lżej. a tak wogóle to chciałam zapytać czy wy wierzycie w kalendarz chiński???u mnie kilka babek w pracy robiło wg niego i wyszło.a wam, tym które już mają dzieciaczki?bo mnie się sprawdziło w I ciąży - wyszło chłopiec i urodziłam chłopca:-D
Kalendarz chi

reklama
Do góry