reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Hej, no nieźle się synchronizujemy cyklami, nie ma co :-D U mnie się @ rozkręciła, zatem oficjalnie 1dc mam :-)

Z tym kalendarzem chińskim - wszystko się zgadza. Miałam tylko wątpliwość co do wieku - jak zaszłam w ciążę miałam 23 lata i 11 miesięcy, więc nie wiedziałam, czy dla 23 czy dla 24 sprawdzać. Ale i tak i tak się zgadza: chłopiec. A jeśli udałoby mi się w najbliższych miesiącach zajść to miałabym wymarzoną dziewczynkę. A moje stracone dziecko wg tego kalendarza jest tak jak i wg mojej intuicji dziewczynką.

Trzebaby listę odgrzebać...

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań

Waiting4beans - 20 czerwca / 11 cykl starań
Ancona -......../11 cykl starań
Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Demsik - 3 lipiec / 5 cykl starań
Mitaka
............/ 4 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Ostatnia edycja:
Waiting ja nie wątpię, że Ty w czerwcu :happy: patrzyłam pod kątem moich długich cykli jak dostanę @ na tygodniu nie wiem kiedy ale obstawiam piątek eeewentualnie czwartek to ja już się na lipiec łapie

Ciekawe co z Dziewczynką?

obyś mitaka miała rację :tak:wiem,że nam się uda, musi. mój eM podtrzymał mnie na duchu i jakoś mi lżej. a tak wogóle to chciałam zapytać czy wy wierzycie w kalendarz chiński???u mnie kilka babek w pracy robiło wg niego i wyszło.a wam, tym które już mają dzieciaczki?bo mnie się sprawdziło w I ciąży - wyszło chłopiec i urodziłam chłopca:-D
Kalendarz chi

wg niego Lila miala byc chlopcem wiec ja nie wierze :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za was caly czas!!!!

reklama
Wiec prawda jest co mowi moja znajoma seksuolog ze to mezczyzna decyduje o tym co bedzie bo on nam przekazuje x lub y:))) ja chce x:) juz zarejestrowalam sie na 18.06. Do mojego gin na kontrole i zobaczymy co mi powie. A teraz sobie siedze u fruzjera i robie sie na bostwo:) milego dnia dla wszystkich:)

Do góry