reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta to chociaż jodu się nawdychaj wdeeeeech wydech ;)
Waiting oj jak by było super jakbyście nie musieli powtarzać badania :-) normalnie super super, ile jeszcze? Z tydzień i się wyjaśni?
Szyszunia Ty to masz dobrze takiego piknika z rana strzelić :) Maraton lekarski Cie czeka to ładuj akumulatory w słońcu :)

U mnie biały śluz, ale wcale nie gęsty...no ciekawe jak z tym progesteronem, byle do czwartku. Chciałam nie myśleć, ale to się tak nie da, wczesniej myślałam pod względem medycznym, że trzeba zrobić to i czy dobry wynik będzie a potem to i czy ok i w sumie zapomniałam czemu to ma służyć :-pa teraz jak już nic nie mam więcej do zrobienia oprócz progesteronu to nachodzą myśli..... a kysz, nie myśl guuupia babo

reklama
Oj pogoda nad morzem reczywiscie kaprysna bo jest pochmurno i co chwile pada deszczyk.maly teraz idzie spac a potem ruszamy w miasto na spacerek jodu wdychac:)`okresu poki co nie mam a jak bylam w ciazy to tez sie szyszunia opalalam nad morzem ale w lekkim cieniu choc mi w ciazy to nawet w upale nad woda bylo dosc zimno...neta mam nadzieje ze jutro juz bedzie slonce:)
Mitaka nietety o niektorych rzeczach tym bardziej dla naswaznych nie da sie nie myslec...buziolki dla was z wladka:))))

uff wreszcie w domu. Zimny prysznic, wiatrak i somersby - czyli jakże cudowne popołudnie :cool2:

Mitaka wszystko się wyjaśni za tydzień, super to mało powiedziane !! Byłby taki szał:rofl2:,
a :elvis: chyba by się skicał z radości :-D

Nad morzem wczoraj popoludniu cieplutko a w nocy burza lalo jak nie wiem a neta jak u ciebie???
Dziewczynki musze was rozczarowac bo nie testowalam dzisiaj cos mnie brzuch pobolewa wiec pewne i ja dostane kolezanke.Mitaka masz racje przelom musi byc bo tak dlugo nie mozna.moze bede miala ptezent urodzinowy i w pt pojawia sie dwie kreski:

Demsik u mnie to samo, ale w koncu jestesmy bardzo blisko siebie :)
ech no mnie brzuch zaczyna od wczoraj pobolewac, piersi bola tak, ze w nocy nie moge sie ulozyc. dzis 28 dc. @ zwykle przychodzi 28-32 dc dlatego ten 3 sierpnia podalam. kurcze szkoda, ze wczoraj nie przyszla albo dzis skoro i tak przylezie pewnie. przyjdzie jak sie pogoda zrobi znajac moje szczescie.
wczoraj polazilismy po Gdansku- oczywiscie Jarmark Sw Dominika:) zahaczylismy tez o Galerie Baltycka. nie wiem co dzis porobimy. Mati jeszcze spi, rodzice za sciana tez cicho, moze nie wstali jeszcze.

Ajjj fajnie Wam dziewuszki :) tak pozwiedzać, tak oderwać się od rzeczywistości.... Ja żałuję, że nie powiedzieli mi o tym leku na pęcherz wcześniej to bym go zarzyła i teraz euracze mnożyła, a tak to ani kasy ani jakiegoś oddechu. W tatry to nie wiem czy w końcu pojedziemy bo papierologia budowlana wszystko z nas wysysa na bierząco nic nie można odłożyć a lokat jeszcze nie wolno ruszać ;) Dobra nie smęcę trzeba zrobić sobie jakiś leżink z książką pod drzewem póki pogoda, bo coś się chmarzy.

Znowu mężula obspermiłam wczoraj podczas małego co nie co ale tym razem na biało i dość gęsto. On, ze się podnieciłam, a ja że właśnie nie, bo z litości dostałeś :p Jak jest gorąco to się z nim mam, łogier cholerka :p Wiesiołka juz z tydzień nie biore to chyba nie on to powoduje

reklama
Do góry