reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

kochanę są ale już mniej kochane są wszędobylskie kudły latające po całym domu, cała sterta ich jest na fotelu i krzesłach ( tam lubią spać) nie da się do mnie przyjść w czarnych ubraniach a w każdym zakątku domu jest rolka do ubrań bo zawsze są kłaki do ściągnięcia. Ale tak jak mówisz jest się do kogo przytulić, taka żywa mrucząca maskotka. A to jeszcze sa kocury wykastrowane to już w ogóle można wszystko z nimi zrobić:-)

reklama
Ale się rozpisałyście :) A ja melduję, że @ przylazła !!!! Demsik moja cyklowa siostro bliźniaczko - znów razem idziemy łeb w łeb :) Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki: Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań Waiting4beans - 8 sierpień / 13 cykl starań Mitaka 10 sierpień /6cykl starań Ancona -25 lipiec /12 cykl starań ?????? Demsik - ......... / 7 cykl starań Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań m-s Nasze zafasolkowane Madzierena - 9.02 Test pozytywny Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny Koriander - 19 marca test pozytywny Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny Kogasica28 – 27 marca test pozytywny Ello20 - 14 maja test pozytywny Ewa1985 - 18 maja test pozytywny Lady87- 8 lipiec test pozytywny Coś mi się porobiło, kolory poznikały i nie mogę pogrubiać czcionki... 30 sierpnia do data testowania i 10 rocznica ślubu -mógłby być prezent.... a dziś to jaki nastrój mam to pewnie dobrze wiecie..

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Waiting4beans - 8 sierpień / 13 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

Ancona -25 lipiec /12 cykl starań ?????? m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny

Dziewczynka, Waiting no - bo jak nie to się pogniewamy!
Ancona to już w ogóle sobie grabi, że się nie odzywa! Ale może wakacjuje to wybaczymy

M-s żyjesz?

Czekam na wyniki prgesteronu dyg dyg dyg

Ciężaróweczki nasze kochane i mamusie czy w tym niekończącym się oczekiwaniu między owu a @ czułyście, że coś się święci czy wszelkie "coś" zaistniało dopiero w związku z brakiem koleżanki @? (tak z ciekawości).

Mitaka, pomimo ze o obie ciaze sie dlugo staralismy to w te udane cykle bylam nawet nie na 100% ale na 1000000000%. przekonana, ze nic z tego- typowy bol okresowy w okolicach terminu @. zadnych ciazowych objawow, o ktorych wypisuja czasem dziewczyny na roznych forach, zadnych przeczuc 3 dni po owulacji, normalnie nic poza zwyklymi obkawami okresowymi. objawy ciazowe pojawialy sie w okolicach 6 tygodnia, czyli okolo 3,5 - 4 tyg od owulacji. w drugiej ciazy pierwszym objawem bylo to, ze kupilam martini, kikka dni wczesniej mialam na nie ochote i nalalam kieliszeczek i jak zrobilam lyka to mi bardzo nie smakowalo, nie moglam tego pic.i wtedy po prostu wiedzialam, ze jak na drugi dzien zatestuje to musza byc II. i tak bylo.

reklama
Do góry