D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnes - dobre śniadanko, podziel się [emoji2]
Ja od rana sprzątam jak debil, zaraz się przeszoruje na dwór [emoji23]
Miałam iść do sklepu ale nie wiem czy jest sens, bo tak pizga że mi wózek wyrwie [emoji15]
Na rejon do przychodniNess a co to znaczy na rejon? do przychodni rejonowej? no wlasnie nie wiem co mu zalezy przepisac, bo chyba ani dupkiem ani luteiną nie mozna zaszkodzic ?
Ooo szacun, zdrowo! [emoji23]Ale żeby nie było to jeszcze mandarynki zjadłam do chipsów [emoji12] a dzielić nie ma czym bo do zera paczkę wytrzepałam [emoji28]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Taka to pożyjeMoj chłop przyszedł na chwile, bzyknął i poszedł [emoji38] miał przerwę w pracy i chciał ja dobrze wykorzystać [emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...