• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja uwielbiam mel b, super sie z nia ćwiczy[emoji5] polecam tez Tiffany na boczki i talie super cwiczenia, doslownie cos w rodzaju tańca[emoji5] i tylko 15 min[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezuu czy wy wiecie jak ja nie lubię ćwiczyć ... no ale w kupie siła... to co jutro stajemy na wagę złota racji poniedziałku i jedziemy z koksem [emoji58]?

Bum a gdzie to wyzwanie ogarnę?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

U mnie jak waga za dużo pokaże to znak że baterie przeterminowane [emoji23]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anulcia na yt wpiszesz melB wyzwanie na 30dni i wyskoczy [emoji4] ja robilam od czwartku ją w weekend skalpel z chodakowska a od jutro wyzwanie od nowa jade + co drugi dzień chodakowska [emoji38] i jutro na obiad kurczak w sosie śmietankowym z makaronem hehe hehe [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

A ja mam wymówke-chora jestem wiec nie ma ćwiczenia [emoji14][emoji14][emoji14]
Mojemu chce sie sexic,mnie tez a mala jak na zlosc nie śpi [emoji1] Zalozylam sobie sexy body pod pizamke wiec potem moze zbalamuce meza jak dam rade,bo czuje sie jakby mnie zdjeto z krzyza [emoji54][emoji37]
Tabletkami sie faszeruje wiec i pewnie owu sie przesunie.
Znajac zycie kolejny cykl lipny.
Nuria powodzenia na egzaminie,dla ciezaroweczek buziaki na dobranoc a dla nie-ciezarowek tez buziaki. Spijcie dobrze.
Ide ogladac Hobbita [emoji16] do jutra spokojnej nocy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anulcia na yt wpiszesz melB wyzwanie na 30dni i wyskoczy [emoji4] ja robilam od czwartku ją w weekend skalpel z chodakowska a od jutro wyzwanie od nowa jade + co drugi dzień chodakowska [emoji38] i jutro na obiad kurczak w sosie śmietankowym z makaronem hehe hehe [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Ooo Beybe u ciebie Pełna profeska ...zawstydzilam się

Ooo Beybe u ciebie Pełna profeska ...zawstydzilam się

W udach to mam zakwasy , ze masakra...
Muszę cos ze sobą zrobić, jakbym wyglądała tak jak ty to bym to dupczyla [emoji38] no ale z 8kg i będzie już ok , brzuch to mi juz tak tez nie wisi [emoji23]

...życie cudem jest...

reklama
A ja mam wymówke-chora jestem wiec nie ma ćwiczenia [emoji14][emoji14][emoji14]
Mojemu chce sie sexic,mnie tez a mala jak na zlosc nie śpi [emoji1] Zalozylam sobie sexy body pod pizamke wiec potem moze zbalamuce meza jak dam rade,bo czuje sie jakby mnie zdjeto z krzyza [emoji54][emoji37]
Tabletkami sie faszeruje wiec i pewnie owu sie przesunie.
Znajac zycie kolejny cykl lipny.
Nuria powodzenia na egzaminie,dla ciezaroweczek buziaki na dobranoc a dla nie-ciezarowek tez buziaki. Spijcie dobrze.
Ide ogladac Hobbita [emoji16] do jutra spokojnej nocy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Założe więc stopery w uszy a ty kochana nie krempuj tam [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry