Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nati powodzenia i daj znać co tam na wizycieHej .... ale bez kawy , bo zaraz jadę do badania cukru , a potem wizyta u gina .
Moja waga tez się zepsuła już pare miesięcy temu.
Trzymam &&& za te co ćwiczą jestem z wami , ja dopiero po porodzie , teraz jeszcze bede jeść i tyć !!:-)
Rozwód to napewno przykra rzecz, moi rodzice są po rozwodzie ale byłam mała miałam 2 latka , moja mama wyszła jeszcze raz za mąż jak miała 8 i dogadywałam się z ojczymem , wiec czasami lepiej jak rodzice się rozejdą niż dzieci maja patrzeć na awantury i brak miłości .
nuri- ja ważę 72kg .... przed ciąża 63kg ..... ale byłam już na plusie + 5kg , bo moja waga to 58 kg
Miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niech trzymie chłop i magazyny uzupełnia [emoji41] trzymam kciuki ! A na monitoring będziesz szła? U mnie to już dziś 18 dc o losie jakoś szybko zlecialo...Anula dzis ostatni dzien biore i od środy starego atakujejuz wczoraj w lozku pytal kiedy zaczynamy ale nie bede go "przed" meczyc bo zanim dojdzie do plodnych to juz sie zajedzie
![]()