• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka

Nuria [emoji109][emoji109][emoji256]

Śniły mi sie dziś dwa pozytywy, która testuje [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ty [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Ty [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Hahaha nie na mnie sie to nie sprawdza [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Witam się i ja. Dopiero się obudziłam. Nie spalam w nocy dobrze. Obudziło mnie sisi...od niepamiętam kiedy...

Zaraz lekkie śniadanko i w trasę do szpitala - dokumenty do wypełnienia w sprawie nasienia :-D w tym tyg mężus idzie "walczyć"

A moja waga? No cóż...
Przy 165...tak mała jestem... Waga 76,6... Masakra moim celem jest zejść 15kg ;-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Hahaha nie na mnie sie to nie sprawdza [emoji38]

...życie cudem jest...
A jak tam paprotki ? [emoji41]

Witam się i ja. Dopiero się obudziłam. Nie spalam w nocy dobrze. Obudziło mnie sisi...od niepamiętam kiedy...

Zaraz lekkie śniadanko i w trasę do szpitala - dokumenty do wypełnienia w sprawie nasienia :-D w tym tyg mężus idzie "walczyć"

A moja waga? No cóż...
Przy 165...tak mała jestem... Waga 76,6... Masakra moim celem jest zejść 15kg ;-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
No to misja :) czyli jak założysz te dokumenty to czekacie na zaproszenie na badanie?

No badanie już ma ustalone w środę o 15 :-) tylko przed musi wypełnić dokumenty i wpisać numer pojemniczka który dostaliśmy od ginki. :-)

A jak tam paprotki ? [emoji41]

Jak sobie chyba namaluje [emoji23]

...życie cudem jest...

Anula nie wiem czy isc bo dzis mam 8 dc. do konca tyg nie ma kto mnie zastapic agin tak glupio przyjmuje 10-13, wiec jak do pracy na 13-sta zajade to tak srednio :)
a w pon to juz bedzie 15 dc to moze byc musztarda po obiedzie, bo w cyklu w ktorym zaszlam owu niby byla 13-14 dc.

No badanie już ma ustalone w środę o 15 :-) tylko przed musi wypełnić dokumenty i wpisać numer pojemniczka który dostaliśmy od ginki. :-)

Aaaa to super a na wyniki ile się czeka?
U nas jak robiliśmy w klinice niepłodności to powiem Ci ze kulturka ... kazali się wstawić o danej godzinie i nie było nikogo poza m ... no i wyniki tego samego dnia popołudniu do odbioru no i na wypasie włacznie z morfologia i nawet foty plemniorów [emoji41]

reklama
Anula nie wiem czy isc bo dzis mam 8 dc. do konca tyg nie ma kto mnie zastapic agin tak glupio przyjmuje 10-13, wiec jak do pracy na 13-sta zajade to tak srednio :)
a w pon to juz bedzie 15 dc to moze byc musztarda po obiedzie, bo w cyklu w ktorym zaszlam owu niby byla 13-14 dc.
A to faktycznie.. dawaj na żywioł [emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry