• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobryy[emoji477][emoji478]
Wstalam po 3 z myślą ze sie jeszcxe poucze, a przysnelo mi sie przy stole nad kawą[emoji23]
Brzuch mnie boli, ale to z nerwów[emoji23] nawet kawa mi nie smakuje fuj[emoji23]
Wczoraj dlugo nie moglam usnąć, gapilam sie w sufit i zaczelam sobie wyobrazac to ze jestem w ciazy. Ze mam brzuch, ze czuje ruchy. Potem przyszedl czas na porod. Urodzilam córkę. Byla cudna. Zaczelam myslec nad tym w co bym ja ubierala, jakbym dala jej na imię, ...matko jeszcze troche to ja będę do Was pisac, ale z psychiatryka[emoji23][emoji46]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula ja tez nie lubie ćwiczyć. Bieganie to co innego, bo to forma terapii [emoji38] ale zimno mi wiec potrenuje w domu, przyłącze sie do Was tez z mel B brzuch, uda, pośladki.
Jak macie cos na łydki to zapodajecie [emoji16][emoji16][emoji16]
Moja waga sie zepsują czy co, włącza sie, pokazuje zero, a jak staje to gaśnie. Chyba ze skala jej sie kończy [emoji23][emoji23]
Nuria bez przesady. My tu wszystkie do psychiatryka sie nadajemy, wiec nie będziemy musialy pisać. W końcu usiądziemy i pogadamy [emoji23][emoji23]
Wiecie co ostatnio wszyscy zasi znajomi sie rozwodzą i rozchodzą. Zaczęłam sie zastanawiac czytany drugie dziecko to dobry pomysl. Bo co jak kiedyś nas to dosięgnie. Nie wyobrażam sobie zostać sama z dwójka czy trójka dzieci. Ehh i walsnie teraz powinnam isc pobiegać, żeby wypieprzyc myśli z głowy [emoji53]

Dobry dzień.... wyspalam się! Haaa pierwszy raz od nie pamiętam kiedy [emoji41] chłopaki wyruszyli ...czas na spokojna kawkę [emoji6]

Nuria kop na szczęście [emoji1]
Mi to się śniło że w szpitalu bylam ale był on na jakimś podwórku - na bak psycholandia [emoji23][emoji23]

Agnes dobra jedziemy dziś z tym koksem [emoji41] haha swoją drogą jK ktoś nas podczytuje to ma ubaw pewnie ... najpierw piją grupowo a teraz wszystkie będą fit [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula mówiłam przecie ze nas wszystkie zamkną w takim szpitalu z podwórkiem i wysokim płotem [emoji1]

Agnes ale powiem Ci ze u nas to samo ! Rozwody i skoki w bok to jakby chleb powszedni ... masakra ... aż przykre ... kurcze jak tak człowiek wyciągnie wnioski to u wszystkich działa ten sam schemat z tym że u jednych szybciej a u innych później... Co za czasy wogole....nie wiem może kiedyś też tak było z tym że nie mówiło się o tym... a najbardziej szkoda tych dzieci co to najbardziej poszkodowane w takich sytuacjach i stają się kartami przetargowymi ... eh ... kurcze człowiek nie wiem zabiegany,stara się coby wszystko funkcjonowało itp i wkrada się monotonia i zaczynają kurcze szukać wrażeń... ciul wie ... dobrze ze my fajne babki [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja sie muszę dzis pomierzyc, szczegolnie biodra i talie. I porównam wyniki za miesiąc[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam miary na szczęście [emoji23] ale zrobilam to i wlazlam na wagę- o losie ... nie wiem ten monitorek to chyba się grubo pomylił [emoji38]

Anula waga sie zepsuła, mowię Ci. Moja tez [emoji16]
A co do rozwodów, to wlasnie dzieci chyba najbardziej na tym cierpią. I tak sobie myślałam kiedyś, ze jak oni wszyscy maja śluby, dzieci, kredyty to ze sie na pewno nie rozejdą. A teraz patrzę i nie wierze. Szczęki nie mogę zebrać z podlogi.

Witam sie z rana ;-)
Nuria trzymam kciuki ;)
Anula u mnie tez waga popsuta i to juz od roku :szok: tylko error wyswietla .
dzis sie zmierze i zaczne chyba chodakowska albo jak Bum mel-b.
Ness o której masz wizyte ? trzymam kciuki
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry