• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula pewnie, ze myślałam żeby isc do pracy. Ale oferty sa tak zachęcające, ze szkoda gadać [emoji53]
A na plaże to ja wyskoczę, ale chyba tylko w dresie [emoji23]
Arte ale nogi masz całkiem zgrabne. A ciaza spożywcza to chyba nas wszystkie dotyka [emoji16]
Majka wolałabym żeby była i u mnie "dupa" nie musiałabym sie męczyć [emoji23]

reklama
Ja w kombinezonie wyskocze chyba albo w golfie w leginsach[emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Mum zdecydowanie ten z wczoraj pozytywny [emoji41]

U mnie to już po ovu raczej choć ciul wie bo niby cykl ma być normalny po laparo ale czy taki będzie [emoji58] ....

Rene rybciu kiedy wizyta u gina?
Oby już przeszło całkowicie....

No ciężarówki pokażcie arbuzy [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Kurcze dziewczyny. Trochę mnie dziwi jedna rzecz. Chodzić chodzę siadam ale jak śpię i chce przekręcić się z pleców na bok lewy bo prawy mogę zapomnieć, to dalej mnie boli ta miednica ale to tak ze aż zawyje [emoji22]. Niepokoi mnie to A w sobotę minęło już ponad tydzień od upadku

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula pewnie, ze myślałam żeby isc do pracy. Ale oferty sa tak zachęcające, ze szkoda gadać [emoji53]
A na plaże to ja wyskoczę, ale chyba tylko w dresie [emoji23]
Arte ale nogi masz całkiem zgrabne. A ciaza spożywcza to chyba nas wszystkie dotyka [emoji16]
Majka wolałabym żeby była i u mnie "dupa" nie musiałabym sie męczyć [emoji23]

No na nogi to ja nie narzekam :D nogi i tyłek spoko :P zwłaszcza jak tyłem stoje w jakiejś mini xD gorzej z przodem :P

Az zaczęłam naprawdę być ciekawa ile wazę [emoji38]
Rok temu nosiłam rozmiar 34, teraz w 34 jeszcze sie mieszczę, ale gwałtownych ruchów wykonywać nie mogę [emoji23][emoji23] wiec zakupiłam spodnie 36 [emoji12] całkiem pokaźny zad mi sie wychodowal [emoji16]
Pierwszy dupek połknięty. Obawiam sie ze jedyne efekty dupka zobacze na twarzy. I bedą to efekty uboczne [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry