• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi wszystko co naturalne, maliny, miod, czosnek, syrop z cebuli, imbir, cytryna, koc [emoji4]

Chcialyscie duży brzuch to patrzcie. A do porodu jeszcze dwa m-ce. Mi to już nawet melb nie pomoże potem . bede zwisa mieć
1485163597-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene piękny brzusio [emoji7] w ogóle jesteś zgrabna jak ta lala. Ja w ciazy przypominałam słonia albo raczej hipopotama [emoji23]

A moze idź na usg do ortopedy gdzies, bo warto byłoby zobaczyć co sie w środku dzieje.

Ostatnia edycja:
Anula pewnie, ze myślałam żeby isc do pracy. Ale oferty sa tak zachęcające, ze szkoda gadać [emoji53]
A na plaże to ja wyskoczę, ale chyba tylko w dresie [emoji23]
Arte ale nogi masz całkiem zgrabne. A ciaza spożywcza to chyba nas wszystkie dotyka [emoji16]
Majka wolałabym żeby była i u mnie "dupa" nie musiałabym sie męczyć [emoji23]

Nessi boziu bidulko tak jak dziewczyny mówią, naturalne sposoby leczenia. Ja jeszcze nie chorowałam ale dziewczyny coś pisały o specjalnej linii leków dla ciężarnych. Musiałabyś w aptece zapytać no i apap. A jak zatoki to ponoć tylko płukanie daje efekty i jest bezpieczne. Osobiście nie próbowałam bleh.
Rene koniecznie do ortopedy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wymarzlam [emoji55]

Rene zgrabnego brzucha masz ! [emoji4]

Agnesis haha ja tez normlanie sie w ciąży kulalam [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Majka [emoji23]
Bum, ale serio jak patrzę na ciężarne, to sie zastanawiam jak one to robią, ze nie przypomniaja wielorybów tak jak ja kiedyś [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry