• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak sobie chyba namaluje [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Szalona hehe

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Aaaa to super a na wyniki ile się czeka?
U nas jak robiliśmy w klinice niepłodności to powiem Ci ze kulturka ... kazali się wstawić o danej godzinie i nie było nikogo poza m ... no i wyniki tego samego dnia popołudniu do odbioru no i na wypasie włacznie z morfologia i nawet foty plemniorów [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Nie mam pojęcia jak tu wygląda :-) ha ha może wyniki przekaże nam moja gin przez tel bo coś tak zrozumiałam. Albo poda na następnej wizycie w moim 10dc.

1485158302-aaaaaa.jpeg

Jak myślicie który miesiąc ciąży spożywczej? Sorry że w majtach :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Hejka! A ja idę dzisiaj do ortopedy o zgrozo ciekawe czy mnie oleje czy nie. Zapisałam się do kobiety i nie wiem czy dobrze hehehe a tak to jesteśmy w trakcie pozbywania się wraku bo ubezpieczalnia go nie chciała i odliczam dni do połuwkowego :D

Agnesis co do rozwodu to ciężki temat, każdy przypadek jest inny. Ja wychodzę z założenia że kto nie ryzykuje ten nie ma i czasem trzeba zawalczyć o związek niż się poddać. Ogólnie uważam że lepiej jest się rozwieźć niż męczyć ale byłaby to dla mnie żuciowa porażka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha dobry pomysł :-P :-P w sumie to tylko brzuch tak mnie wkurza :-S cycki mogą zostać :-P

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Najśmieszniejsze jest to że jak się chudnie to najpierw idą cyce a dopiero brzuch. Ech fajnie ze robicie coś ze sobą, też miałam ambitne plany a tu dooopa [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol haha dobre [emoji38]

Ja muszę jechać na pocztę , z P dzisiaj sie dogadać od rana nie umie , dobrze , ze idzie do roboty [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Dżoł - no to wymęczyłsz chłopa przez pare dni :-)

Anula- ja tez muszę usg tarczycy zrobić , robiłam przed ciąża , jedna endo mówi ze powinnam zrobić jeszcze w ciąży , a na ostatniej wizycie inny endokrynolog powiedział że dopiero po ciąży :-/ wiec wybieram opcje po

Artemida - no to mąż będzie miał zabawę :-), mój dwa razy zabawiał się z kubkiem :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dżoł - no to wymęczyłsz chłopa przez pare dni :-)

Anula- ja tez muszę usg tarczycy zrobić , robiłam przed ciąża , jedna endo mówi ze powinnam zrobić jeszcze w ciąży , a na ostatniej wizycie inny endokrynolog powiedział że dopiero po ciąży :-/ wiec wybieram opcje po

Artemida - no to mąż będzie miał zabawę :-), mój dwa razy zabawiał się z kubkiem :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bierzesz coś na tarczyce ?
Ja od 2 dni nie biorę bo jakoś źle się czulam i tryskam mocą hehe musze zmniejszyć dawkę zdaje się [emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry