• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes noo głupie to wszystko ale prawdziwe... niby zakochani,mają zobowiazania i a klops... eh ... a powiedz kochana Ty myślałaś o powrocie do pracy tzn w sensie coby iść ?

Dzol dobry dobry ... i jak clo zapodalas ? Eee to nas dużo chętnych... to wazcie się i mierzcie a w następny poniedziałek zrobimy rachunek sumienia [emoji23] z tym że zastrzegam iż weekend jest dniami rozpusty [emoji23] do dna i na maxa [emoji41]

Nuria nie chcesz wiedzieć bo ci się w głowie nie pomieści [emoji23] 6 kg by się przydało pozbyć no chyba że hmm na głowie postoje to w cycki zleci [emoji23][emoji41]?
Eee to my w wakacje będziemy świecić na plaży haaa jeszcze wyrwiemy jakiegoś "chwasta"[emoji23]

Ness wizyta dziś? Trzymie kciuki !!

Rene jak dupka ??

Bum wstawaj [emoji41]

Arte śniadanko fit wciagniete ?

Carmen działo się? [emoji41]

Mum jak tam ?

Wonder jak się czujesz? M już wie?

Asch hallo ...melduj co tam :)

Mania hop hop ....

Kogo pominelam [emoji39]??

Ciężarówki i Mamuśki... zameldujcie co u was [emoji41]

Musimy się na jakąś Poniedziałkową kawę ustawić [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Dobry zadzialo sie dwa razy
Msz w ogole myslal,ze ja jeszcze z @ ale w ciula go zrobilam
Szczesliwy byl chłopczYna [emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jaka akcja.
Facet przynosi mi legowisko dla Lili i mialobyc pobranie 100zł a ten, ze nie.
I co tera?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

No badanie już ma ustalone w środę o 15 :-) tylko przed musi wypełnić dokumenty i wpisać numer pojemniczka który dostaliśmy od ginki. :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
A co to to sisisi ???[emoji54][emoji14]
Jak sobie chyba namaluje [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Agnesis no nornalnie mi dał podpisalam.
Poszedł do auta sprawdzić i pojechał [emoji53]

...życie cudem jest...

A co to to sisisi ???[emoji54][emoji14]

Siusiu :-P tak mnie Napieralo na pęcherz że się obudziłam. Czekam na małpiszona :-)

Właśnie wróciliśmy. Mąż dostał skierowanie i wróciliśmy. A mąż materiał będzie oddawał w domu :-P w domowym zaciszu haha tylko nie wiemy ile czasu od oddania trzeba zawieźć próbkę... Może być godzina przed? Albo 30 min przed i zawieźć do labo?

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Bum legowisko za free [emoji23]

Arte jest chyba 30 minut na dowiezienie od chwilli oddania do kubeczka no i temperature ciała dobrze zachować więc wiesz pod paszke kubeczek i jedziesz tylko żeby Ci się nie wylalo :)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Rene piękny brzusio [emoji7] w ogóle jesteś zgrabna jak ta lala. Ja w ciazy przypominałam słonia albo raczej hipopotama [emoji23]

A moze idź na usg do ortopedy gdzies, bo warto byłoby zobaczyć co sie w środku dzieje.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry