reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patunia dzieki , mam nadzieję , że chociaż te kciuki coś mi przyniosą [emoji4]

Cos padnieta jestem , ale jak poloze sie w wyrko zapewne oczy jak 5 zł [emoji16]

Karola jak po weselichu? [emoji14]

KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika
KAROLA 3.08 - podglądamy bejbika

reklama
Jezuuu ale bola mnie jajniki i pachwiny [emoji17]
Dziewczyny mialyscie tak kiedyś?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Jezuuu ale bola mnie jajniki i pachwiny [emoji17]
Dziewczyny mialyscie tak kiedyś?

KAROLA 5.07 - połówkowe
Tak, w ciąży pachwiny mnie bolały :-D
Może Twoja @ się zbiera ;)

Agnesis no mam taką nadzieję , bo pierdolca dostane a chce zacząć nowy cykl [emoji4]

Paaraplu jak taam sytuacjja u ciebie?

KAROLA 5.07 - połówkowe

Zyje. Krwawienia malo, wystarcza wkladka. Brzuch boli tylko przy siusianiu, okropne mnie wzdelo, nigdy nie mialam wzdec, pewnie przez hormony mnie wzdelo.
Za tydzien kontrolne USG.
To tyle.

[emoji174]
Nie ma stópki tak małej, by nie zostawiła śladu...

Muszę spakować młodego, bo jutro wyjezdza, a siedzę i dupy nie mogę ruszyć. Tak mi się nic nie chce :/ i jeszcze się stresuje, bo jedzie pierwszy raz sam. To znaczy bez rodziców ;) bez mamusi, mami-synuś ;)

Zyje. Krwawienia malo, wystarcza wkladka. Brzuch boli tylko przy siusianiu, okropne mnie wzdelo, nigdy nie mialam wzdec, pewnie przez hormony mnie wzdelo.
Za tydzien kontrolne USG.
To tyle.

[emoji174]
Paraplu przytulam i trzymaj się kochana [emoji8]
Muszę spakować młodego, bo jutro wyjezdza, a siedzę i dupy nie mogę ruszyć. Tak mi się nic nie chce :/ i jeszcze się stresuje, bo jedzie pierwszy raz sam. To znaczy bez rodziców ;) bez mamusi, mami-synuś ;)
Agnesis musi być kiedyś ten pierwszy raz bez rodziców, będzie dobrze [emoji8]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]

Paraplu trzymaj się i mamy nadzieję że w przyszłym roku tu się pojawisz. Mi również było miło Ciebie poznać i mam nadzieję że do przyszłego roku[emoji8] JESZCZE RAZ TRZYMAJ SIĘ KOCHANA[emoji8]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chcialam sie z Wami pozegnac.

W tym roku juz nie nie wracamy do tematu powiekszania rodziny a siedzenie na forum tylko pogarsza moj stan. Nie czuje juz aby to bylo moje miejsce.
Zycze wszystkim spelnienia marzen o 2 kreseczkach, nudnej ciazy i szczesliwego pojawienia sie Babla na swiecie.

Gdyby ktoras chciala kiedys cos napisac to Bum ma mnie na fb.

Mam nadzieje, ze wroce tutaj w nastepnym roku.

Bylo mi ogromnie milo Was poznac i PRZEOGROMNIE dziekuje za okazane mi wsparcie. Nigdy Wam tego nie zapomne :*

[emoji174]

Trzymaj się. Wiem jak jest Ci źle :( tule.

Do góry