reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny jutro próbujcie jeszcze raz. Jeszcze nic nie jest przesądzone, dalej sciskam kciuki ;-)

Ja zrobiłam betę, wynik po 15, a że w pracy do 17, to po 17 odbiorę dopiero....

reklama
Ja tam dzisiaj , chciałam kypic pinka , ale nie bylo i dala mi jakis amil.

W sobote zatestuje to jutro jakies w rossmanie kupie [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Anula właśnie tez myśle, ze praca ma wpływ na moje niepowodzenia. To co sie stało, wyjdzie mi na dobre na pewno :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

U mnie tez biało [emoji6] ale u mnie to już 14 dpo wiec już nie testuje, ale u Was dziewczyny jest jeszcze szansa :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum ja też nie widzę, ale trzymam kciuki :) Bo jeszcze czasu masz sporo :)

ni_kusia - Gratuluję, niech betka przyrasta :)

U mnie test owu dzisiaj: negatywny, wczoraj przez cały dzień też ..i nie wiem czy wierzyć, że owu była we wtorek :/
Dzisiaj dopiero 14 dc. We wtorek jak wyszedł test pozytywny był 12 dc - więc coś mi nie gra. Bo okres przyjdzie o czasie co 28 dni mam - czasem 27.
Możliwe, że już po owu ?
WP_20160922_009.jpg

Załączniki

• WP_20160922_009.jpg
    WP_20160922_009.jpg
    442,1 KB · Wyświetleń: 153
Bum ja też nie widzę, ale trzymam kciuki :) Bo jeszcze czasu masz sporo :)

ni_kusia - Gratuluję, niech betka przyrasta :)

U mnie test owu dzisiaj: negatywny, wczoraj przez cały dzień też ..i nie wiem czy wierzyć, że owu była we wtorek :/
Dzisiaj dopiero 14 dc. We wtorek jak wyszedł test pozytywny był 12 dc - więc coś mi nie gra. Bo okres przyjdzie o czasie co 28 dni mam - czasem 27.
Możliwe, że już po owu ?
Zobacz załącznik 774289
Myślę że jak 12 dnia wyszedł pozytyw to od tego pozytywa 24-48h do owu i cykl 27 dni to by się składało w całość [emoji4]

Nessi możliwe, ale ja tym testom bym nie ufała :D

Ja mam nadzieję , chociaż jak ciąży nie ma , żeby cykl mi się skrócił to dla mnie będzie na duży + juz [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Ale to nie dziwne, że testy od wczoraj wychodzą bialuśkie ? Powinny stopniowo jaśnieć ...a u mnie po wtorku bach! i białe wychodzą ...to w końcu będzie owu, czy była ?:) Anula ratuj!!! Zgłupiałam zupełnie ...
Jedno jest pewne, wczoraj zero miziu, więc dzisiaj po ptokach :D a na złoty strzał nie liczę :D

reklama
Nessi możliwe, ale ja tym testom bym nie ufała :D

Dzisiaj kupię jakieś apteczne dla pewności ... a te sikacze odeślę im, niech sobie zrobią wisiorek zapachowy :D

Do góry