reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka

Nessi , dzisiaj o 8 dopiero byli posprawdzac , niby wszystko ok nic sie nie ulatnia ino z kratki wentylacyjnej to czuc , dzisiaj ma kominiarz przyjsc ...

Dziewczyny myslicie , ze taki spadek starczy na @ czy musi byc wiekszy?

1475132391811.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475132391811.png
    1475132391811.png
    50,6 KB · Wyświetleń: 174
Hejka

Nessi , dzisiaj o 8 dopiero byli posprawdzac , niby wszystko ok nic sie nie ulatnia ino z kratki wentylacyjnej to czuc , dzisiaj ma kominiarz przyjsc ...

Dziewczyny myslicie , ze taki spadek starczy na @ czy musi byc wiekszy?

Zobacz załącznik 775529

wff2krhmvaem9yip.png
Zależy jaką masz temp. podstawową ...zresztą może przyjść @ i dopiero tempka może zejść do podstawowej.
Ja zrezygnowałam z metody termicznej bo u mnie temperatura utrzymuje się do końca @ prawie.

Nessi no tak 36.6 mam .. No mi z 37 w dzien @ porafilo spasc na @ , wiec jest nadzieja , ze mnie dzis lub jutro zaleje [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Dobry ...
Połamalo mnie ... oj chorobsko chyba jakieś będzie ....

Bum no tempa spadła ... a nóż ...

Agnes może i ciebie jakieś chorobsko bierze ....

Ness mówisz "kraina czarów " [emoji38]?

Właśnie sie obawiam czy mnie nie przewiało gdzieś, chyba trzeba reformy i podkoszulkę łączyć na stare lata [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Właśnie sie obawiam czy mnie nie przewiało gdzieś, chyba trzeba reformy i podkoszulkę łączyć na stare lata [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
no chyba już ten czas [emoji4] choć u mnie nawet ciepło dziś ale wieje .... tej jakąś naleweczke rozrzewajaca trzeba nabyc albo herbatę ze wspomagaczem[emoji6]

Butelkę rumu i jakoś jesień przeżyje, na zimę chyba już bedą potrzebne dwie butelki :p

Butelkę rumu i jakoś jesień przeżyje, na zimę chyba już bedą potrzebne dwie butelki [emoji14]

no jak nie 3[emoji38]

reklama
Anula jak ma @ przyjsc to noech spada ja sie nie obraze [emoji4]

Herbatka z rumem pyszna [emoji4] a u mnie idzie dostac taka herbatke czeska nie wiem czy pamietacie taka w plastikowej butelce tez rumowa pysznaaa

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry