reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witajcie dziewczyny

Troszkę nadrobiłam, ale i tak już nie wiem co której miałam napisać [emoji16][emoji15]

Karola gratuluje Synka [emoji106] Cudny

U mnie dziś 23 dc z przewidywanych 26

Nie brałam luteiny i nie miałam żadnych plamień uff

Od 3 dpo czuje lekkie pobolewanie jak na @ i śluz mnie zalewa, ciągle chodze i sprawdzam czy @ nie przyszła wczesniej,
Mie wydaje mi się jednak by zaskoczyło...

Faktycznie termin @ mam na 7.12 więc albo @ przyjdzie 7-ego i się sprawa wyjaśni a jeśli nie to test 10-ego bo mam urodziny za tydzień [emoji16]
Troche Was potrzymam w napięciu [emoji12]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

reklama
Bum wyglada pysznie [emoji16][emoji16]

Witajcie dziewczyny

Troszkę nadrobiłam, ale i tak już nie wiem co której miałam napisać [emoji16][emoji15]

Karola gratuluje Synka [emoji106] Cudny

U mnie dziś 23 dc z przewidywanych 26

Nie brałam luteiny i nie miałam żadnych plamień uff

Od 3 dpo czuje lekkie pobolewanie jak na @ i śluz mnie zalewa, ciągle chodze i sprawdzam czy @ nie przyszła wczesniej,
Mie wydaje mi się jednak by zaskoczyło...

Faktycznie termin @ mam na 7.12 więc albo @ przyjdzie 7-ego i się sprawa wyjaśni a jeśli nie to test 10-ego bo mam urodziny za tydzień [emoji16]
Troche Was potrzymam w napięciu [emoji12]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."
Zaciskam lapki

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Karola Olus fajny
Taki grubiutenki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ile cialka do kochania.
Sluchaj jak cie bola sutki kup sobie masc z apteki na nie, ja tutaj z mala jej uzywalam i lagodzila wszelkie podraznienia i zaczerwienienia

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida oj alkohol w takich sprawach nie pomoże i tak będziesz myśleć i tak [emoji6] nie trac nadzieji to dopiero 8dc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale w 8 dc i nawet zero wzrostu jakiegokolwiek.... Co więcej lekarka pewnie powie że testy z moim przypadku nie powiedzą jednoznacznie.... No można się załamac. Czy ja kiedykolwiek będę mamą???

Może wino chociaż mi endometrium podciągnie bo marne jest...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Do góry