reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale w 8 dc i nawet zero wzrostu jakiegokolwiek.... Co więcej lekarka pewnie powie że testy z moim przypadku nie powiedzą jednoznacznie.... No można się załamac. Czy ja kiedykolwiek będę mamą???

Może wino chociaż mi endometrium podciągnie bo marne jest...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Wiem że teraz jesteś rozżalona i masz do tego prawo

Ale wierz bo wiara czyni cuda
Dawkę clo można modyfikować

Nam lekarze w klinice nie dawali żadnych szans na naturalne poczęcie, bo takie było słabe nasienie

A jednak kiedy odpuściliśmy, po 4 latach walki, zdarzył się cud i ten cud ma już ponad 5 lat

Ponieważ czujesz teraz presje, i to naturalne, stres działa na Twój organizm niekorzystnie, a niezbadane są reakcje naszego organizmu
Bądź dobrej myśli bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu [emoji106]

Trzymam kciuki

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

reklama
Hejka laski!
Artemida bardzo mi przykro, szkoda że musisz przez to przechodzić :( Nie trać nadziei! Nie takim przypadkom w końcu się udawało. Wierzę w to że każda z was zajdzie tylko jedna potrzebuję więcej czasu a inna jeszcze więcej ;/

Kupiłam sobie krem "oczyszczanie liście manuki " i "pasta oczyszczanie liście manuki" był też jeszcze krem jakiś mikrozłuszczający na razie spróbujemy tego.

Artemida a ja też winko mam [emoji485] zaraz zapodam Ci do towarzystwa ....

Bum no ciekawe jaki cykl będzie po ziele ... ja dziś 27dc wiec jeszcze trochę i tez przyjdzie ... z jakieś 4dni ... jak ja nie nawidze tego czasu blee

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Majka tez używałam tych specyfików z liścia manuki i powiem ci ze na początku super ale później moja gęba się zbuntowala.Powiem Ci ze z ziaji super jest balsam z zielonych oliwek i krem-krem to nawet dla noworodków polecany piszą na opakowaniu
... zresztą ja to się śmieje ze pryszcze do końca życia będę miała [emoji35]

Ness co z Tobą ?? Brak Cię tu uuu

No i ch** nie wytrzymałam. Wygdakalam sie jak na kurę domowa przystało. Dzis moj wielce obrażony. Ide po sok, bo muszę drina szczelic [emoji51]

No i ch** nie wytrzymałam. Wygdakalam sie jak na kurę domowa przystało. Dzis moj wielce obrażony. Ide po sok, bo muszę drina szczelic [emoji51]

Bravo Ty ... dziś obrażony jutro mu przejdzie .... dawaj dawaj ja juz winko zapodaje ... chluśniemy [emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] za lepsze jutro [emoji41]

To pijemy dziś we 3 :p babski wieczór przed monitorem!!

Oj przydałby mi sie babski wieczór - butle wina i opakowanie chusteczek...ryczę jak fontanna!!!

Wlasnie proponowałam koleżance drinka, bo to zawsze lepiej napić sie z kimś, ale Matka Polka przez nią przemówiła głosem rozsądku. Kuźwa, co to w ogóle jest rozsądek?!
Tak wiec moja ulubiona piżama, kołtun na głowie, drink o sraczkowatym kolorze, chipsy i Wy [emoji16][emoji16]
efb9f89bb93cc49dfbc97c123f9187bc.jpg

Aj do kompletu jeszcze kocyk zabiorę i psa [emoji38] wszyscy na jednej sofie [emoji23]

reklama
Do góry