reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Spoko u mnie też nic nie będzie -nie chce mi się [emoji58]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Oj dziewczynki to wy dziś feministki jestescie:-Dmnuam uwielbiam winko ale przed okresem nie pije już:no2:Ale jak dostanę okres to się napije:tak:mniam ps. Fajnie was się czyta:D:Dbuziaki idę spac

Nie wiem jak długo sie starasz, bo cieżko wszystkich spamiętać, ale ja już za długo swoje zycie podporządkowywalam staraniom. Chce żyć normalnie. A jak bedzie ciąża to wtedy sie podporządkuje. Nie bede już z niczego rezygnować.

agnesis no z tą jagodowka było tak samo hehe , ake nie mam pojęcia z czym innym to wypić [emoji4] pilo się jak soczek ale później mnie sieklo[emoji23]

U mnie też już nic nie ma od tygodnia , bo książę z pracy zmęczony wracał a dzisiaj ja jestem i w doopie to mam ...

agnesis popieram trzeba żyć normalnie , ciąży nie da się myślami wysadzić do brzucha..

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum chyba inaczej to pic to tylko na czysto, a jak drinka to z sokiem. Myślałam jeszcze o żurawinie z tymbarku - następnym razem.

Nie wiem jak długo sie starasz, bo cieżko wszystkich spamiętać, ale ja już za długo swoje zycie podporządkowywalam staraniom. Chce żyć normalnie. A jak bedzie ciąża to wtedy sie podporządkuje. Nie bede już z niczego rezygnować.

No ja pewnie za krótko się staram żeby tak myslec pewnie z tym skończę i też będę pila swoje ulubione winko;)

O nie, nie. Życzę żebyś zaszła w ciaze nim zdążysz sie zmęczyć staraniami [emoji4][emoji4]

Bum chyba inaczej to pic to tylko na czysto, a jak drinka to z sokiem. Myślałam jeszcze o żurawinie z tymbarku - następnym razem.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś dzień refleksji i przemyśleń ... tez chce żyć normalnie! Pora pogodzić się na dobre z tym co przeszłam i z tym ze nie jest mi widoczne dane ... mam dość ,widzę gołym okiem braki jakie mam,zaniedbania i cierpię na niedobór wszystkiego .... chce czerpać z życia jaj najwięcej-jak kiedyś nie myśląc o staraniach,ciąży i dzieciach ... choć jest to jak nałóg -chce z nim skończyć i go zerwać .... Agnes zaczynamy od nowa ? W poniedziałek wstajemy i mamy czysta kartkę ..... wkur....a mnie dres i moje menelstwo,wieczne nic nie robienie z braku chęci i opryszczony ryj .... koniec z tym .... nie chce być zapuszczonyn lamusem-faceci mają się za nami oglądac a nasi mają skwierczec z zazdrości ...mamy się realizować,balowac i kozystac z tego co na ziemi dozwolone !
[emoji485][emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] -zdrówko

U mnie dziś dzień refleksji i przemyśleń ... tez chce żyć normalnie! Pora pogodzić się na dobre z tym co przeszłam i z tym ze nie jest mi widoczne dane ... mam dość ,widzę gołym okiem braki jakie mam,zaniedbania i cierpię na niedobór wszystkiego .... chce czerpać z życia jaj najwięcej-jak kiedyś nie myśląc o staraniach,ciąży i dzieciach ... choć jest to jak nałóg -chce z nim skończyć i go zerwać .... Agnes zaczynamy od nowa ? W poniedziałek wstajemy i mamy czysta kartkę ..... wkur....a mnie dres i moje menelstwo,wieczne nic nie robienie z braku chęci i opryszczony ryj .... koniec z tym .... nie chce być zapuszczonyn lamusem-faceci mają się za nami oglądac a nasi mają skwierczec z zazdrości ...mamy się realizować,balowac i kozystac z tego co na ziemi dozwolone !
[emoji485][emoji485][emoji485][emoji485][emoji485] -zdrówko

Myśle, ze to najlepsze co można zrobic.
Szkoda ze łatwiej sie mówi niż robi [emoji12] ale TAK koniec z życiem na cykle i fazy cyklu. Jutro wyciągam kiecke z szafy, wychodzę ze swoich wyciągniętych worków po ziemniakach, maluje oko i... i nie wiem co dalej [emoji55] trzeba sobie przypomnieć jak to było kiedyś "żyć"

reklama
Do góry