reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ręce wypowiedzialabym się ale muszę nadrobić o co cho [emoji39]

Anula noooo GRATULUJĘ! [emoji8] [emoji8] kurde no ale mam zaciesz! TAAAAAKI kop energii! [emoji2]

U nas coli nie ma, jest jakiś szampan Mietek czy coś takiego [emoji23]
Kazano się dzielić to i posyłam tobie tego pozytywu na koniec cyklu a co

reklama
Inis to długa historia z tymi akcjami o fb i tel. On od początku schizy ma. Rano wychodzi do pracy , obudził mnie i usnąć już nie mogłam. No to co robić , weszłam A to na forum A to na fb żeby czas zabić A ten już tekst ze polo już na fb siedzisz. A co innego mam robić ?! Leżę żeby Wiki nie obudzić i jeszcze tekst z rana na dobicie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na 2 jest rodowicz nie lubie jej[emoji2] na tv jest Cleo, ale teraz spiewa jakis szogun nie wiem kto to[emoji23] na polsacie kozidrak jak na razie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Rene a on się boi że masz kochanka czy coś innego? Aaa w ogóle to chyba żeby zobaczyć że jesteś na fb to też musi na nim być, nie? [emoji23] [emoji23]

Anula - a jak się czujesz z myślą że nie będzie szampana? [emoji2]

Inis to też mówię mu że szpiega nie musi zatrudniać bo sam jest w tym dobry [emoji23][emoji23]. Co mu siedzi w TEJ lepetynie to cholera to wie. Jak on to mówi , wiem ze jesteś atrakcyjna i nie jeden chciałby się jeszcze zakręcić . Mówię ze zakręcić to sobie loka może A ja męża to już mam

Inis to długa historia z tymi akcjami o fb i tel. On od początku schizy ma. Rano wychodzi do pracy , obudził mnie i usnąć już nie mogłam. No to co robić , weszłam A to na forum A to na fb żeby czas zabić A ten już tekst ze polo już na fb siedzisz. A co innego mam robić ?! Leżę żeby Wiki nie obudzić i jeszcze tekst z rana na dobicie

:szok:

reklama
Aaa no czyli kryzys męskości ma i boi się że pójdziesz gdzieś indziej [emoji14]

Która się też odchudza od nowego roku?? [emoji483]

Do góry