reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Moze to ciaza a nie pms
Chciałabym w to wierzyć na prawdę. Ale wszystkie moje pozytywne myśli po zastrzykach jakoś prysły... Jakoś jestem pewna @ jutro badanie progesteronu a w poniedziałek zadzwoni moja doktor z wynikami (w Holandii nie mogę sama sprawdzić wyników bo mają w systemie w szpitalu w profilu pacjenta) boję się że tu nie będę mogła zrobić bety bo lekarze nie wypisują tu skierowania na to a prywatnie nie można zrobić - wszystkie badania krwi na skierowanie od lekarza. Chyba że pojadę do Niemiec albo polski

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Ja na święta będę robić bigos, galart z kurczakiem, jajka w szynce w galarecie. Szparagi w szynce w galarecie, sałatke jarzynowa i jakaś z jajkiem i szynka. I pewnie ugotujemy jaja i podamy z sosem Tatarskim. Jeszcze ćwikła z chrzanem. I oczywiście biała kiełbasa z polski ;-) mama już w Polsce kupiła - czeka w zamrażarce :-)

Czekam na info o której godzinie będzie polska świeconka u nas w mieście. Zobaczymy. Koszyczek kupiła mi mama w Polsce bo tu nie ma takich.

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Chciałabym w to wierzyć na prawdę. Ale wszystkie moje pozytywne myśli po zastrzykach jakoś prysły... Jakoś jestem pewna @ jutro badanie progesteronu a w poniedziałek zadzwoni moja doktor z wynikami (w Holandii nie mogę sama sprawdzić wyników bo mają w systemie w szpitalu w profilu pacjenta) boję się że tu nie będę mogła zrobić bety bo lekarze nie wypisują tu skierowania na to a prywatnie nie można zrobić - wszystkie badania krwi na skierowanie od lekarza. Chyba że pojadę do Niemiec albo polski

To kiepsko

1491480530-aaaaaa.jpeg
NeSSi dawaj cebularo do mnie :) porcja wystarczy? Mam jeszcze jajko sadzone na boczku :D do tego ziemniaczki z koperem i mizeria :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie dzisiaj poklocilam z P i przegielam , jak on wróci dzisiaj do domu to będzie cud , jest mi okropnie , siedze i wyje

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]

Agnesis ja bym sie nie zdziwila gdybys zostala wezwana do szloly po tym co mlody powiedzial. Nauczyciele powaznie podchodza do tego co dzieci mowia

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja sie dzisiaj poklocilam z P i przegielam , jak on wróci dzisiaj do domu to będzie cud , jest mi okropnie , siedze i wyje

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]
Aż tak ? Chcesz powiedziec o co chodzi ? Moze doradzimy [emoji17] Może to hormony ?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry