reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oj Wy :) już wstałam i zapomniałam zrobić testa :) ale jak tylko będzie mi się chciało siurac to sikne :) A stary szczęśliwy jak głupi :) i wiecie co ? On mówi,że wiedział,że tak będzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj Wy :) już wstałam i zapomniałam zrobić testa :) ale jak tylko będzie mi się chciało siurac to sikne :) A stary szczęśliwy jak głupi :) i wiecie co ? On mówi,że wiedział,że tak będzie :)

To żeś dała doopy [emoji23]
W sobotę urodziny mojej córci. Zawsze wychodzimy wszyscy tam gdzie sobie zażyczy, słabo widzę takie atrakcje. Może będzie mi dane spędzić je z młodszą po drugiej stronie ? [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To żeś dała doopy [emoji23]
W sobotę urodziny mojej córci. Zawsze wychodzimy wszyscy tam gdzie sobie zażyczy, słabo widzę takie atrakcje. Może będzie mi dane spędzić je z młodszą po drugiej stronie ? [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obiecuję poprawę :)

Dorcia gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] ale super [emoji2] a co do pracy to pierd*l ich. O ile sie nie mylę to nie możesz tez pracować tyle godzin na kasie. Ale moze ktoś wie lepiej. 4 godziny czy 6? Bo to chyba praca przy komputerze, nie?
Bum płucz nos woda morska, a do oczu chociaż krople nawilżające, zawsze to ulży trochę. Lekarz pewnie wypisze Ci jakieś tabsy w stylu Allertec albo zyrtec, plus cos do oczu.
Nessi a co u Berthy? Bo jakoś na drugim wątku nie mogę sie odnaleźć [emoji12]

Byłam wczoraj sie pytać o jakies krople stwierdziła mi babka w aptce , ze jak to alergiczne to i tak mi nie pomoże , ale zaraz sie przejde jeszcze raz bo kuzwa nie wyrabiam serio juz po nocy sie nawet budze i tre te oczy ...
W domu mam dicortineff - czytalam ze on na swędzenie itp ale nie zaleca sie stosowac w ciazy [emoji19] nawet jakbym 3x dziennie po kropli dawała , juz mam dosc [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t2d [emoji594]

Bum dicortinef ostatnio sprzedawałam ciężarnej, miała na recepcie i jeszcze allergocrom tez miała wypisany, ale on ogólnie bez RP. jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bum dicortinef ostatnio sprzedawałam ciężarnej, miała na recepcie i jeszcze allergocrom tez miała wypisany, ale on ogólnie bez RP. jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Quwa chociaż do poniedziałku by sie nim poratowac - boje sie ino , zeby żadnego wpływu na malego to nie mialo , ale jeszcze jak co roku sie tak nie meczylam [emoji52] wrr tak to jest jak nie urok to sraczka.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t3d [emoji594]

1496917777-aaaaaa.jpeg
proszę :)

reklama
Do góry