reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Super, dzięki. Czasami zwracalam uwagę że jest bardziej "ciasna", ale jakoś nie brałam pod uwagę że to ma znaczenie chociaż teraz wydaje mi się to logiczne [emoji14]
W ogóle kiedys byłam ze znajoma u ginekologa ale to już, dawno temu i okres jej się spóźniał może z dwa dni i podejrzewała że ciąża, poszła do ginka, taki starszy facet i on po samej szyjkę stwierdził że tak, jest w ciąży. Bez żadnych testów, krwi, usg nic. Tylko "włożył paluchy" spojrzał i stwierdził że ciąża. Długo byłam w szoku. Zresztą do tej pory jestem.
ja to dopiero jak gdzieś na forum wyczytałam że szyjka jest twarda i przypomina koniuszek nosa to dopiero ją znalazłam ha ha. Człowiek uczy się przez cale życie. A jak mialam owu to w ogóle nie czułam szyjki jakby się zlała z pochwą

reklama
ja to dopiero jak gdzieś na forum wyczytałam że szyjka jest twarda i przypomina koniuszek nosa to dopiero ją znalazłam ha ha. Człowiek uczy się przez cale życie. A jak mialam owu to w ogóle nie czułam szyjki jakby się zlała z pochwą
Pisząc "bardziej ciasna" masz na myśli chyba pochwę?

Za parę dni mam miec @. Jakis 25dc
to mozesz dziś sobie sprawdzić. Ja też zaczynałam od sprawdzania przed okresem bo wtedy łatwiej mogłam wyczuć tam w środku ten "czubek nosa" tylko trzeba było trochę pogmerać tym palcem zanim się coś znalazlo. Miałam opory all wyczytałam w necie ze to jest miarodajny sposób na sprawdzanie momentu owu.Staram się jak najmniej badać tę szyjkę. Dopiero jak widzę na teście ze owu będzie to na 2 dzień badam, czyli tak 2-3 razy w ciągu cyklu bo boję się infekcji

Dziewczyny tak czytam Wasze wcześniejsze posty i jestem pełna podziwu dla Was. Skąd bierzecie tyle optymizmu w staraniach? Naprawdę szacun dla Was

Dziewczyny tak czytam wasze posty na temat twardości / miękkości szyjki macicy... mam taka aplikacje na tel z „monitoringiem” cyklu, wiecie, żeby pamiętać kiedy okres, owy itd... i tam są niby te objawy które się dodaje jako notatek i tam jest np „twarda szyjka” „miękka szyjka” itd. Zastanawiałam się zawsze skąd ja mam to niby wiedzieć?? [emoji23][emoji23] rozjaśnilyscie mi sprawę... [emoji23]
Jakoś dawno nie penetrowałam swojej pochwy .... [emoji41][emoji16]

reklama
Do góry