reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No właśnie z tym ciężko ,wydaje mi się, że się nie udało, bo było mało starań a kreski z góry praktycznie nie widać tylko pod kątem ale zobaczymy ,może po pracy powtórzę choć nie wiem czy jest sens po południu
Taki cień na teście i to przed terminem @ to fajnie. Trzymam kciuki żeby się udało

Dziewczyny dzięki za rady dot. hsg. Zadałam pytanie na stronie " znany lekarz" i faktycznie obecność sa nie jest przeciwwskazaniem do hsg. Swoją drogą to fajnie że można zadawać pytania lekarzom za pośrednictwem internetu.

Aaaa i hsg mam pojutrze. Tylko nie wiem czy obrączkę w domu zostawić. Kiedyś do zdjęć rtg trzeba było zdejmować biżuterię a teraz to nie wiem. Może Wy się orientujecie?

Zrobiłam teraz normalny apteczny test

Załączniki

• DSC_0099.JPG
    DSC_0099.JPG
    885,8 KB · Wyświetleń: 101
Dziewczyny mamy wyniki badania męża :) normozoospermia. Morfologia- prawidłowe plemniki 8,57% (norma powyżej 4%) czyli raczej w dolnej granicy, może się mylę, co o tym myślicie?

reklama
Dziewczyny mamy wyniki badania męża :) normozoospermia. Morfologia- prawidłowe plemniki 8,57% (norma powyżej 4%) czyli raczej w dolnej granicy, może się mylę, co o tym myślicie?
Kobieto jak w dolnej granicy! Przecież to są bardzo dobre wyniki :) Lekarze uważają, że jak jest 4% to jest dobrze i to jest norma. A powyżej 4% można gratulować!!!

Do góry