reklama

Staraczki Weteranki...

Hejka babki!

Jak na razie nie doczytam :(

U mnie raczej wszystko wskazuje na to, ze @ przylezie :( Głowa mnie bolała, wkurzenie 10 stopnia, no i niewielkie plamienie, czyli pozamiatane :( Czekam na @

Palemko - jestem w twoim klubie z tą @ :( Ja bym jednak zrobiła te badania, bo my chodzimy do Mańki za namową kolegi, który miał problemy i jego wyniki też były ok i tak jak my zrobili wszystkie badania a na histeroskopii wyszedł jakiś polip. Usunęli go i jego żona niedługo była w ciąży! Ich córeczka ma roczek :) Mm nadzieję, że u nas będzie tak samo :)

Buźka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też uważam, że badania trzeba robić!

kahaka - ja mam zacząć pracę gdzieś od lutego, więc teraz nie szukam, ale szczerze do chciałabym zacząć pracować choćby od jutra:)

Dobra dobra, Wy sobie myślcie co chcecie, a ja swoje i tak wiem ;-):-) nie było tematu ;)
Pozatym mnie za bardzo nie słuchajcie, bo ja impulsywna jestem i głupoty czasem wypisuje ;)

My juz po badaniu armii, tylko jest mały problem nie wiedziałam, że nie powinno byc przed badaniem dłuższej przerwy niż 7 dni, u nas było ponad 10, no ale trudno, do badania wzieli, wiec zaakceptowali fakt.
Jutro rano wyniki - daje se włosa;-):-D z głowy wyrwać, że będą dobre.

A do mnie przyszła dziś podstępna, bezbolesna @ ....

Jutro rozmowa w Burberry trzymajta kciuki :)

jesli chodzi o to ze kasa kasa kasa,,, ja chodze niby prywatnie a za monitoringi nie place ani grosza, placilam tylko za hsg i IUI a laparo mam na NFZ... warto sie badac i wykluczyc pewne rzeczy...

zjola - a no jesteś :)) heheh

zjolu , wikula - dzięki, ale ja i tak wiem, że będą łokiej ;) no chyba, że ... to mi włosa z głowy wyrwiecie :-D:-D

błonka - no wiem, wiem ...

Kto łyka kawe z pączkiem ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry