reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
suzi, super, że juz w domku. Zaraz połóweczka u Ciebie będzie :-)
marcysia, mnie piersi dopiero TERAZ się nieznacznie powiekszyły hehe.
Caro, ALAT i APSAT mają związek z wątrobą, wiem, bo mój mąż w tamtym tygodniu to badał.

Ja też już lecę do łóżeczka. Na sex raczej nie mam co liczyc, łeeee:sorry2: Jutro mam gości, więc mniej mnie będzie.
Buziaczki.

Witajcie kochane.
ledwo siedzę ,rozkłada mnie choroba-w głowie halny!!!ledwo sie na nogach trzymam a na 17 do pracy bo szefowa zorganizowała dla kobiet zabiegi przy winie-taki babski wieczór a my(kosmetyczka i 2 fryzjerki) bedziemy dziergac przy Nich..
nie wiem jak dam radę.

tempka na dziś również 36,9..
mam nadzieję ,że to na owu bo czuję się znacznie gorzej z tym gardłem a tempka nie poszła wyżej w górę..więcej już nie mierzę bo to nie ma sensu skoro mnie rozkłada.

Kwiatek także razem chorujemy;((buuuu

Suzi witaj ponownie i teraz jedź do szpitala ,ale dopiero na poród! :)

Marcysia -my też wczoraj działaliśmy -choć jak sobie dziś o tym przypomnę to zastanawiam sie jak dałam radę?????
powodzenia i Tobie.

Jerra dzięki babeczko:)))

Wikula ,Kahaka,Bree dzięki za info z tępką...ja mierzę już ładnych paredzisiat cykli(oczywiście czasem odpuszczam jak teraz-pół roku nie mierzyłam) i ogólnie ogarniam temat-tyle,że ja meeeega żadko choruję i teraz nagle w połowie cyklu choroba i owu i nie wiem na co ten skok był-ale trzymam sie tego ,że na owu...

cos jeszcze chciałam napisać ,ale po plecach ktoś mnie kijem walnął i muszę się położyć...mam nadzieję,że to nie grypa;/;/

trzymajcie się zdrowo babeczki:)!

Mama zdrówka:)

Ja dzisiaj znowu ledwo żyję,ostatnie noce mamy akcję cieczka...pies ściąga majty i brudzi a dzisiaj była akcja kupa...miała 2 pary majtek i ich nie ściągnęła ani nas nie obudziła,zrobiła kupę....musiałam sprzątać bo część jej wylazła i kąpać ją o 6 rano...Mam dosyć,niech ten koszmar się skończy...
Jeszcze walczę znowu 2 dzień z budowlańcami,moja przygłupia szwagierka się buduję i na czas budowy użyczyliśmy jej drogi,zero szacunku,zostawiają bramę otwartą na oścież...a ja mam kurka psy,w tym jednego z rasy groźnej a drugiego z cieczką...
Od poniedziałku będę zamykać bramę na kłódkę,w ogóle nie wjadą,jak chcą być złośliwi to powodzenia....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam weekendowo!

Mama - mam nadzieję, że ta tempka świadczy o owulce:)) trzymam kciuki za rezultaty&&&&&&&&&&&&&&

caroline - niecirpię osób które nadużywają naszej pomocy i jej nie doceniają! współczuję!

Witam Was moje kochane slonka:)Bardzo sie ciesze ze byłyscie ze mna przez ten caly czas:):*

Teraz na spokojnie: dostalam leki ktore obniżyły ciśnienie mam je kontrolowac 3x dziennie. Do tego relanium rano i popoludniu 2mg a na noc 5mg wiec dawka jest spora... no i jestem po nich taka śnięta
sorry2.gif

Wizyte mam 15.12 chyba ze cos by sie dzialo (tfu tfu) to mam sie zgloscic na IP.
Wiem kto siedzi w brzuszku
laugh.gif
yes2.gif
Pięknie dyndaly jajeczka i siusiaczek :-D
Dzidzia waży ponad 200gr ale nie wiem ile ma "wzrostu"
eek.gif
bo jak sie dowiedzialam co ma miedzy nóżkami to nicd juz do mnie nie docieralo
shocked2.gif
W ciagu dnia robili mi 3 usg
shocked.gif
aby sprawdzic dzidziusia z każdej strony. Dpolerra tez mi robili ale bylo ciezko bo jeszcze jest bardzo wczesnie jak na to badanie
yes2.gif
no ale udalo sie i jest ok, przepływy sa dobre
biggrin.gif

No to chyba tyle
wink2.gif

Aaaa i powiem Wam co sie naogladalam w tym szpitalu to masakra!!!
unhappy.gif
Aż lzy same mi lecialy...Masakra jakie ludzie tragedie przechodzą
unhappy.gif

Mamciu oby byly super efekty:tak:
Carol kurcze to nie ciekawie, tyle robicie aby pomoc a tu takie cos:(
Witaj Wilkula:*:*:*

Wielki cmok dla Was:*:*:*

Carola dzięki;):*
kurka nieciekawie zaczęłąs sobotę...
i jeszcze ta szwagierka;/

Wikula no ja też mam taką nadzieję..tymbardziej ,że gorączki nie mam i nie czuje się gorączkowo..
czuję się troche rozbita i gardło boli..płuczę solą i jest trochę lepiej..

Suzi GRATKI SYNUSIA;))))))
skradnie Ci serce zobaczysz;)) to teraz debatujcie nad imieniem;)
dobrze,że już jesteś z nami..
ja byłam na relanium po poronieniu-wiem jak działa...kiedy tylko możesz to się kładź..

poleżałam na poduszce elektrycznej i troche się plecy rozgrzały..nie mogę się rozłożyć bo wieczorem do pracy;/

reklama
Hej hej
mama, bidna, to żeś się rozłożyła :sorry2: grzej się.
suzi, wow, czyli Twoje przeczucia się sprawdziły, super :-)

Ja już ogarnięta, obiad czeka w lodówce, znajomi zaraz będą, właśnie mąż pojechał po nich na dworzec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry