reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka po 1 nie mam nic za rogiem,mieszkam na odludziu a po 2 leki biorę i % nie wchodzą w grę:)))

Bree,znalazłam wynik mojego TSH z 05.2010 i był ok...1,73
Teraz przy bardziej szczegółowym badaniu wylazły nieprawidłowości ale za cholerkę nie mogę tego świstka znaleźć:wściekła/y:

Przy okazji wygrzebałam
Kreatynina,ASAT i ALAT,co to jest???:confused:Bo te 2 ostatnie były powyżej normy...

Kochane, na razie zmykam do M pod prysznic :-)
pewnie za jakiś czas tu jeszcze zajrzę, a potem czeka mnie lektura :) Jestem na 232 str :)
Jakbym tu się już nie pokazała, to życzę WSZYSTKIM spokojnej nocki, a co niektórym owocnych staranek :) do jutra :happy2:

ps kurczaki, jak to nie urósł??? Mi MUSI!!! :)

Błonka, beta jest nawet bardzo ok!!!! Super.

A co do tego, co napisałaś - ja czasem siedząc na tym wątku czuję się winna, że w ciążę zaszłam, a inne nie...:sorry: sorry, ale jak czasem czytam, że "nie mogę patrzeć na kobiety w ciąży", to mi trochę przykro i mam ochotę stąd spadać. Oczywiście rozumiem te emocje, bo sama jeszcze jakis czas temu tak myślałam/pisałam...Ale zostałam na tym wątku bo was lubię i chcę wspierać. Wnioski same wysuńcie.
Zauważcie, że dziewczyny, które pozachodziły w ciążę, a były tu na weterankach, poszły sobie na inne wątki.

Kasiu misze sie z Tobą zgodzić...chociaz ja juz niejednokrotnie mialam ochote nic nie pisac widzac jak moje posty sa "ignowrowane":zawstydzona/y:( nie jestem pewna czy to dobre okreslenie)...ale jakos staram sie pisac na bierzaco... moze nie codziennie ale czytma Was regularnie:tak: i tak jak pisałam juz 1000000000 razy Kazdej z osobna kibicuje!
No to tyle w tym temacie...
Ps ja kiedys opuscilam forum na ponad pól roku i wyszlo mi na dobre...

A u nas wsio ok:) jestesmy w domciu cali i zdrowi...cisnienie ujażmione :tak:

Witajcie wieczornie

marcysiu, poki co mam piersi wieksze niz grejpfruty i bolące, ciezkie... a co do jedzenia to jem normalnie tylko mniej bo nie chce mi sie i ketchup mi smierdzi i jest słony...
Błonka mam to samo, cycki powiększone i wrażliwe i brak apetytu. Na razie ciągle chodzę głodna bo na nic nie mam ochoty.

Błonka po 1 nie mam nic za rogiem,mieszkam na odludziu a po 2 leki biorę i % nie wchodzą w grę:)))

Bree,znalazłam wynik mojego TSH z 05.2010 i był ok...1,73
Teraz przy bardziej szczegółowym badaniu wylazły nieprawidłowości ale za cholerkę nie mogę tego świstka znaleźć:wściekła/y:

Przy okazji wygrzebałam
Kreatynina,ASAT i ALAT,co to jest???:confused:Bo te 2 ostatnie były powyżej normy...

Corolla ten wynik TSH jest bardzo ładny. koniecznie znajdź ten nowy bo strasznie jestem ciekawa dlaczego dostałaś ten euthyrox :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry