marcysiaa83
Fanka BB :)
moim ulubionym objawem ciąży będą powiększone cycuchy
Bo teraz... Oj, szukać trzeba ha ha ha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo te 2 ostatnie były powyżej normy...
Błonka, beta jest nawet bardzo ok!!!! Super.
A co do tego, co napisałaś - ja czasem siedząc na tym wątku czuję się winna, że w ciążę zaszłam, a inne nie...sorry, ale jak czasem czytam, że "nie mogę patrzeć na kobiety w ciąży", to mi trochę przykro i mam ochotę stąd spadać. Oczywiście rozumiem te emocje, bo sama jeszcze jakis czas temu tak myślałam/pisałam...Ale zostałam na tym wątku bo was lubię i chcę wspierać. Wnioski same wysuńcie.
Zauważcie, że dziewczyny, które pozachodziły w ciążę, a były tu na weterankach, poszły sobie na inne wątki.
( nie jestem pewna czy to dobre okreslenie)...ale jakos staram sie pisac na bierzaco... moze nie codziennie ale czytma Was regularnie
i tak jak pisałam juz 1000000000 razy Kazdej z osobna kibicuje!
Błonka mam to samo, cycki powiększone i wrażliwe i brak apetytu. Na razie ciągle chodzę głodna bo na nic nie mam ochoty.marcysiu, poki co mam piersi wieksze niz grejpfruty i bolące, ciezkie... a co do jedzenia to jem normalnie tylko mniej bo nie chce mi sie i ketchup mi smierdzi i jest słony...
Błonka po 1 nie mam nic za rogiem,mieszkam na odludziu a po 2 leki biorę i % nie wchodzą w grę))
Bree,znalazłam wynik mojego TSH z 05.2010 i był ok...1,73
Teraz przy bardziej szczegółowym badaniu wylazły nieprawidłowości ale za cholerkę nie mogę tego świstka znaleźć
Przy okazji wygrzebałam
Kreatynina,ASAT i ALAT,co to jest???Bo te 2 ostatnie były powyżej normy...