reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Suzi - to super wieści, cieszę się, że jest dobrze, sytuacja opanowana:)) Super, że już wiesz kto się zgnieździl w brzuszku:)))

mama - mam nadzieję, że się nie rozłożysz! Zrób sobie na obiad cieplu rosołek, potem herbatka z cytrynką i do dzieła:)

kahaka - ja tez mam dzisiaj wieczorkiem imprezkę, idę na imieniny do teścia:)

Ojjj Wilkula ale mi ochoty narobilas na rosołek :sorry2:
No i fajnie wam z tymi imprezkami:zawstydzona/y: ja siedze w domu i nigdzie sie nie ruszam:wściekła/y: dobrze że świeta tuż za pasem to wyjdziemy do ludzi:tak:
Mamciu kuruj sie :*
Palemko. Lopciu brakuje tu Was:(

Wikula kochana,ja już do dzieła się nie garnę ;)) musi starczyć to co było..jestem połamana i pożytku ze mnie nie ma;/
ale robię tak jak piszesz-herbata z miodem i cytryną..
mam kurczaka więc może faktycznie zrobię też rosół-będę piła z kubka;)

Kahaka- dzięki..

Suzi czyli juz jakieś typy imienia macie;) i super-widzisz jest jakiś pozytyw tego ,że byłas w szpitalu-znasz płeć :)) bo z tego co pisałaś to Twój gin nie podaje jaka płeć.

Witam...
Dziewczyny proszę was o pomoc...
Jestem tu nowa...
Mam 24lata...
Ostanią miesiączke miałam 16.10 powinnam dostać teraz 13.11 i ani widu ani słychu...
Zrobiłam 3 testy i nic...
Kilka dni temu zrobiłam następnu yest i wyszedł: 1kreska mocna i 2 lekko zabariona...
2 dni temu znów powtórzyłam test i wyszedł tak samo...
Dziewczyny czy to oznacza?
Ciąże?
Bardzo bym się cieszyła,,,
pozdrawiam
andżelika

mama - ja myślałam o dzialaniu w sensie wieczornej pracy, a ty tylko o jednym:) głodnemu chleb na myśli!

Suzi - a jakie typy ma mąż:)
wiesz ja korzystam póki mogę z możliwości imprezowania, hehehe

Witam...
Dziewczyny proszę was o pomoc...
Jestem tu nowa...
Mam 24lata...
Ostanią miesiączke miałam 16.10 powinnam dostać teraz 13.11 i ani widu ani słychu...
Zrobiłam 3 testy i nic...
Kilka dni temu zrobiłam następnu yest i wyszedł: 1kreska mocna i 2 lekko zabariona...
2 dni temu znów powtórzyłam test i wyszedł tak samo...
Dziewczyny czy to oznacza?
Ciąże?
Bardzo bym się cieszyła,,,
pozdrawiam
andżelika
jezeli na teście ciążowym pojawia się druga kreska to oznacza, że jesteś w ciąży:)
zrób betę! będziesz miała pewność!

adamiadzia dziwnie ze wyszedl dopiero teraz a moze masz jakis zasniad? i dlatego okres sie spoznia? idz na bete hcg a potem do lekarza bo trudno stwierdzic okres powinien byc prawie miesaiac temu a tobie dopiero teraz test by wyszedl?

reklama
Adamadzia-tak jak pisze Wikula -zrób bete z kwi i bedziesz miała jasność-powodzenia;)))

Wikula- kurka ,no tak-ja ostatnio tylko o jednym:)) wiesz-odkąd nie robimy dziecka tylko się kochamy to mi wciąż mało;))może to moje przeziębienia jest z osłabienia ogranizmu sexem
c008.gif
c008.gif
c008.gif

a rosołek juz na gazie ;)

Suzi wyślę Ci dhe'em trochę jak już bedzie gotowy:)

Błonka witaj mamuśka ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry