reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ok
W PONIEDZIAŁEK ZROBIE BADANIE KRWI A WE WTOREK PRYWATNIE DO GINEKOLOGA...
MAM STRASZNĄ ZGAGĘ I JESTEM SENNA...
NIC INNEGO NIE ZAUWAŻYŁAM...
JEŚLI DO TEJ PORY NIE DOSTAŁAM @ TO MOGĘ BYĆ W CIĄŻY?
SPUŻNIA MI SIĘ 3 TYGODNIE TO I TAK LEKARZ JESZCZE NIC NIE ZAUWAŻY TAM...
CO?
JAK MYSLICIE?
MAM IŚĆ WE WTOREK?

Ada po takim czasie o braku @ na pewno gin cos zauważy...chocby pęcherzyk:)
nie czekaj za długo -idź..
zrób bete a potem do gina-trzeba ta sytuację wyjasnić..

Po 3 tygodniach test powinien wyjść z II ciemnymi kreskami,nie ma bata!
Po 3 tygodniach od teminu @ ginekolog będzie wiedział czy jest ciąża czy nie.
Ja też mam zgagę i jestem senna a w ciąży nie jestem.
My nie jesteśmy lekarzami i nie odpowiemy Ci czy jesteś w ciąży.

ada ja na 4 dni po terminie okresu mialam juz pecherzyk... a 9 grudnia ide juz na serduszko a nie minie 3 tygodnie chyba jeszcze... wiec na pewno juz bedzie widac nie ma innej opcji... jezeli nie bedzie widac znaczy ze ciazy nie ma

Myślę nad jutrzejszym Cannelloni...a tak bardziej nad sosem...beszamel,mleko z serem czy pomidorowy?:)))

Mama ja robię sernik z paczki,odkryłam ostatnio w Tesco ich firmowy sernik na zimno,pyszny!
Robię spód z herbatników pokruszonych z masłem,na wierzch owoce,galaretka:)

Błonka niebawem Twoja dzidzia będzie miała 4 lata,będzie biegać i pyskować a Ty będziesz się zastanawiac jak to możliwe... ''Dopiero co robiłam test a tu biega takie 15kg szczęścia'' :))))

reklama
caroline - ja lubię cannaloni ze szpinakiem, z soem beszamelowym też będzie git:))srenika na zimno juz dano nie robiłam, trzeba by to nadrobić, ale ja nie robię z proszku, tylko normalnie z serków:)

suzi - moja znajoma będąc w ciąży też brała relanium i była po nim maksymalnie wyluzowana, naprawdę, to działa super!

ada - my nie jesteśmy lekarzami, więc już więcej póki co Ci nie pomożemy. @ nie koniecznie musi ci się spóźniać 3 tygodnie, przecież nie wiesz kiedy dokaldnie miałaś owulkę, może owulka Ci się przesunęła....

jadę na dworze po moją mamę, przyjeżdża do mnie dzisiaj...
ależ ja mam lenia...........................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry