reklama

Staraczki Weteranki...

Buuu... nikt nie chce ze mna rozmawiac ?? Hlip hlip hlip... kozystajac zu tego ze mam 4 dni wolnego (mialam miec 5) pojde sie polozyc na chwilke bo jakas senna jestem... u nas snieg pada ... coraz blizej swieta :) I nie wiem dlaczego bo nigdy tak nie mialam mam dzis 9 (jesli liczyc plamienia) albo 6 (bez) dzien cyklu a tak mnie wypryszczylo ze masakra!! Jak nigdy nie mialam problemow ze skora a teraz takie niespodzianki...

reklama
kurcze mialam isc spac.. ale zobaczylam swoja twarz w lusterku to mi sie odechcialo... mam twarz jak 14-15.. nie taka mloda tak poryta przez pryszcze.... aaaaaa... tylko dlaczegpo???

jestem po pracy..nastąpiła masakra!!! ja-Hanka Bielica(jeśli chodzi o mówienie)-zaniemówiłam..kompletnie straciłam głos
a093.gif
a093.gif
jak już muszę cos powiedzieć to szeptem;/
z pracy wyszłam wcześniej bo o 13,30 zamiast o 15 i jutro mam wolne bo i tak ze mnie pożytku za dużego nie ma;/

Jerra,Blonka witajcie ;))
Zjola cześć zalatana kobietko :)

Carola-za co świetne wieści-masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no to zachodzimy obie w tym cyklu:))

Kahaka,Tymonka,Suzi,Bree ściskam i pozdrawiam :)

Wikula a Ty gdzie ,że nie ma Cię z nami??

posta mi wcięło pisałam drugi raz;/

jeera mmm mandarynki pychaaaa

jesli chodzi o mnie to ok, senna, senna, senna, jesc moge, nie mam mdlosci no i co chwile latam do lazienki i sprawdzam czy nie ma plamien, nosze od samego poczatku biala blielizne tylko i wylacznie by miec pewnosc..

jera zmiany na ten cykl :D moze bedziesz sierpnioweczką :D

reklama
jesli chodzi o mnie to ok, senna, senna, senna, jesc moge, nie mam mdlosci

hahaha to tak jak ja z tym wyjatkiem ze u mnie niczego nie ma..
jaja by byly jak berety jak my juz mamy skierowania dpo lekarzy a tu by fasolencja byla. Ale wiecie co.. jak nigdy chce byc ciazy... za 2 tyg konczy mi sie okres probny w pracy a ludzie tam nie chca pracowac bo za malo kazy wiec dostane umowe na stale a pozniec fasolka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry