E
EEnil
Gość
Mnie jak mnie,sam ginek był w szoku.Obyśmy tylko trafili...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bree nic dodac nic ujac.. tak to jest... ja do tej pory jestem w szoku ze sie udalo i mysle ze to dopiero poczatek kolejnej dlugiej walki o to by bylo dobrze.. juz tak chyba nam zostanie po tylu latach satran myslimy ze wciaz musimy walczyc bo bez tego nic nam sie nie bedzie nalezalo... kazdego ranka sie budze i lece do lazienki i patrze czy nie ma plamien.. poprostu zbyt latwo nam to przyszlo w tym miesiacu.. i zastanawiam sie dlaczego? tyle miesiecy, lat staran placzu zalu modlitwy i w tym jednym miesiacu trafilam na odpowiednia komorke.. chce mi sie plakac... nie pojmuje o co w tym wszystkim chodzi i mam chwile ze czuje ze nie powinnam sie przywiazywac do mojego lokatora, nie wytlumacze tego dlaczego ale wy chyba rozumiecie najlepiejTymonka, kurde, kto Cię lepiej zrozumie, niż my... Wszystkie przez to przechodzimy. Niepłodność, nie raz miałam wrażenie, że to jakaś klątwa, kara... Tylko za co?? Nawet czsem myślałam że zbyt szczęśliwi ze sobą jesteśmy. Ze za dużo już od życia dostaliśmy. Już więcej nam się nie należy. Skąd te problemy... Każda z nas się nad tym zastanawia. U mnie ten cały rok był taki dołujący. Wokół mnie same ciąże, nie powiem ciężko było. Czasami bardzo. Teraz się w końcu udało. Coś zaskoczyło. bez większych starań, bez rewolucyjnego leczenia. Po prostu wyszło i już. Wciąż mam wątpliwości, czy będzie ok, czy zasługuję na to szczęście. Czy to będzie nagroda za tyle lat rozczarowań, czy czeka mnie jeszcze większy kop. Tymonka popłacz sobie, potem przełknij tą gorycz. Nic nam staraczkom nie pozostaje jak tylko czekać. w końcu kiedyś się musi udać. Realnie bezpłodnych par jest przecież znikoma ilość.

Tak,Krystianwitam panienki ja oststnio zabiegana pomagalam znajomym bo male problemy maja
carol gratuluje cy twoj m to tez Krystian bo moj tez wczoraj mial imieninki![]()