reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Też zajadam mandarynki:)
Byłam z Ninką u fryzjera,łaskawie zgodziła się na podcięcie włosków o cały 1 (jeden)cm:szok::-D:tak:
Ja też podcięłam swoje odrastające coś na głowie:)
I słuchajcie co się wydarzyło...
zadzwoniła mamunia roku,myślałam,że dzwoni powyzywać mnie jak zwykle i nie odbierałam ale dzwoniła natrętnie i skapitulowałam...mówię ''halo'' a ta w ryk i przepraszać zaczęła...że ona nie chciała,że prosi o wybaczenie itp itd...
Nie wiem co sobie wyobraża ta kobieta,że co???Że zadzwoni a ja jej wszystko wybaczę,zapomnę i dziecko oddam????
Fałszywa łajza...grunt jej się pali pod nogami to przyłazi w łaskę...
:angry:
:crazy::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::eek::wściekła/y:

Mama,dobrze,że możesz pisac z nami:)

Carola-wiem ,że ciężko ,ale nie daj się mamie wziąć na lewe sanki....;/
tyle co Oliwka złego zaznała to wystarczy-nie daj więcej skrzywdzić siostry!

Kwiatek-witaj ;)

boszzzzz jak mi ciężko ,że nie moge mówić...tyle mam do powiedzenia a tu lipa...

caro ale mnie denerwuja tacy falszywi ludzie.. dziecko biedne i Ty ze musisz sluchac tych klamstw.. jak sie komus pali grunt pod nogami to ci najgorsze klamstwo powie tak ze zabrzmi jak prawda... eh ale Ty madra jestes wiec wiesz najlepiej! :)

Carola- ale wiesz..tak w domu mam sporo do powiedzenia a mówię tak cicho,że nawet pies mnie nie słyszy...

no i oczywiście mają nadzieję na ciążę stosuję domowe sposoby które nie dają rady i z dnia na dzień jest gorzej-aż w końcu zaniemówiłam..

Mama mi się polepszyło...na 2 dni...a teraz właśnie jak Ty trace głos,kaszel mam i ból gardła...Też nie mam zamiaru się truć więc będę piła herbatę z sokiem malinowym.
Ja na dodatek biorę encorton i to mi tak osłabia organizm:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry