Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też zajadam mandarynki
Byłam z Ninką u fryzjera,łaskawie zgodziła się na podcięcie włosków o cały 1 (jeden)cm
Ja też podcięłam swoje odrastające coś na głowie
I słuchajcie co się wydarzyło...
zadzwoniła mamunia roku,myślałam,że dzwoni powyzywać mnie jak zwykle i nie odbierałam ale dzwoniła natrętnie i skapitulowałam...mówię ''halo'' a ta w ryk i przepraszać zaczęła...że ona nie chciała,że prosi o wybaczenie itp itd...
Nie wiem co sobie wyobraża ta kobieta,że co???Że zadzwoni a ja jej wszystko wybaczę,zapomnę i dziecko oddam????
Fałszywa łajza...grunt jej się pali pod nogami to przyłazi w łaskę...
caro ale mnie denerwuja tacy falszywi ludzie.. dziecko biedne i Ty ze musisz sluchac tych klamstw.. jak sie komus pali grunt pod nogami to ci najgorsze klamstwo powie tak ze zabrzmi jak prawda... eh ale Ty madra jestes wiec wiesz najlepiej!
Mama mi się polepszyło...na 2 dni...a teraz właśnie jak Ty trace głos,kaszel mam i ból gardła...Też nie mam zamiaru się truć więc będę piła herbatę z sokiem malinowym.
Ja na dodatek biorę encorton i to mi tak osłabia organizm