reklama

Staraczki Weteranki...

głowa mnie napierniczać zaczyna..
dobrze że już kończe robote na dziś. W domu poleżę chociaż 20min i biore sie dalej za robote

reklama
Zjola każda matka to wieloetatowa kobieta :tak: w pracy i w domu robota... Życie!:happy2: Co nas nie zabije to nas wzmocni. U mnie to się sprawdziło już nie raz. Twardsza być chyba już nie mogę... a może.... heh Ja to wogóle cały czas w biegu. W domu siedze to mam mega doline zaraz... zwłaszcza jak chorobska meczą i nigdzie nie można wyjsc nic zrobic

generalnie my kobiety jesteśmy twarde tak mi sie wydaje a może sie myle?

mama smacznego!!!

:-D:-D:-D macie rację babki!

Ale ja w domciu lubię siedzieć. Robię sobie wtedy na szydełku, czytam albo maluję obrazy albo oglądam dobre filmy. Spędów ludzkich nie lubię i o ironio nie lubię sklepów. ja chyba jakieś ufo jestem :rofl2:

Kinga, oj jesteśmy! Wyobrażasz sobie faceta w ciąży? Zaraz by jęczał, że go wszystko boli, a porodu to by chyba nie przeżył :-D

:laugh2: racja...

zjola a Ty to zaraz ufo!:-) szalona kobieto. Jesteś poprostu spokojnejszy typ domowiczki ;-) malujesz? łał... powiem Ci że kiedyś też malowałam ale węglem stare czasy. Jak bede miała okazje to pokażę Ci jak stworzyłam ciekawy portret mojego pieska (już nieżyje, Majka kochana była) uwieczniłam ją :) Ale to kiedyś jak czas mi pozwoli. A i filmy dobre też lubie, weekend mam zawsze tylko dla siebie i dla chłopaków.

Jestem już w domku.
Wyszłam z Aslanem,poszalał w śniegu. Niedługo lece po Filipka... :)
teraz biore sie za obiad.

Jestem,małżonek przyjechał żeby mnie zawieźć do ginka.
Ginek w szoku,ja w większym.
Mam kropka...kropek ma 1,6mm....nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.
Następna wizyta 22.02, mam leżeć i czekać, w razie plamień luteina doustnie i dopochwowo.

reklama
Carola, o matko!!!! Nie wiem, co powiedzieć....Takie rzeczy zawsze zdarzają się, kiedy się tego najmniej spodziewamy...Ale może to dobrze, może to znak jakiś, że warto zawalczyć o małżeństwo??? Jak Ty się do tego odnosisz? I mąż?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry