reklama

Staraczki Weteranki...

Carolinee dasz rade musisz!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama dziekuję kochana ,no i ubolewam że nei zdąrzyłam zobaczyć fotki z imprezki :(
Kahaka dziękuję kochana i równeiż gratuluję no taki piękny brzuszek super!!!

i cała masa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Maja proszę sobie oklukać ;))

....

Carolaaa no ja Cie proszę ;):))
ale na prawdę szok-raz działania i bach...a ja tu urobiona ,że hoho hahahaaa

Ostatnia edycja:
Hehe,pierwsze co jak zobaczyłam to pytam lekarza co to,torbiel znowu czy co?? A on ogląda,mruczy pod nosem,zagląda,patrzy...mówię mu: powie pan coś czy nie?Bo zwariuję...
No i mówi: ojjj dziwny przypadek z panią,dziwny...to wygląda na ciążę, zaraz powiększymy i obejrzymy...
A ja pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to: KROPEK:)

Mama i to bez staranek i zupełnie nie w okolicach owulki
No i testy nie wychodziły.

Carolaaa czyli stękasz w październiku:))
ależ Ci zazdroszczę tego kropka;))
czyli teraz idziesz za tydzień w srodę ??

kup sobie jeszcze jednego sikacz -teraz juz powinien wyjść-widok II kresek jest niezastąpiony:))

Tak w środę za tydzień na 14.
Mama nie mam parcia na sikacza...boję się uwierzyć...a jak to nie prawda i nie wyjdzie?????????

sorka dziewuszki że Wam się tak bez pytania wrąbałam ale muszę :)
Carolineee ja nie wierzę do dzisiejszego dnia ze nam sie udalo !!! a to juz ktory tydz!!! będzie dobrze zobaczysz!!! i to wlasnei niech bedzie nauka dla staraczek ,nam tez nigdy nie udaje sie jak sie seximy w okolicach owulki , a teraz mielismy moze z 4razy sexik przez caly miesiac i zadne w okolicach owulki !!! jak sie okazuje ow musiala byc pozniej bo Kropek mlodszy o tydzien od OM , starajcie sie po takze:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie i napewno wszystkie z Was bedą tuliły swoje Bobaski śliczniutkie!!!
Mama qrcze zawsze wiedziałam że Ty mega laska jesteś ale że aż taka to się nie spodziewałam !!! ślicznotka z Ciebie i jakiego masz męża przystojniaka!!!:*

No mój kropek ma 4tyg i 2dni a ja mam 40dc.... i tylko raz się przytulaliśmy i zupełnie bez myślenia o kropkach:))))

reklama
Carolaaa nie,nie,teraz nie sikaj -po wizycie środowej...
teraz wszystkie trzymamy &&&& ,żeby kropek został z nami-chcemy być ciociami:)))

Maja dziękuje kochana :))
się zawstydziłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry