reklama

Staraczki Weteranki...

ohhh Mamciu nie przesadzaj taka laska z Ciebie że nie ma co nie prawić komplementów!!!:*
Caroline będzie Kropek zdrowy !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mnie Ty trzymałaś ostatnio teraz ja za Was!!!:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& do środy szybko zleci a za tydz już bedzie miał tyle co mój na ostatniej wizytcie w czwartek 2,5 cm!!! Taki Wielkoludek musi dać rade i bedzie wsio oki tylko teraz sie zrelaksuj i nei denerwuj sie !!!

reklama
Maja :***
a powiedz mi kochana taka rzecz..
pamiętam ,że jak miałas ślub to organizowałas akcje pomocy dla jakiegoś dziecka-pisałas ,że poprosisz gości by zamiast kwiatów kupili pieluchy...
udało się ????????

Carolaaa czyli tak jak pisałam -stękasz(rodzisz:)))) ) w pazdzierniku:)
ale się cieszę ...a z mężem sie ułoży-zobaczysz :):)

Mamciu niestety nie :( chciałam wtedy te pieluszki przekazać Kfiatce ale dostaliśmy same słodycze , bo do zaproszeń (dużo wcześneij niż poznałam historie Kfiatki)dołączyliśmy winetki że prosimy o słodycze dla Domu dziecka w ktorym wczesniej pracowalam , pozniej mowilismy ze kto moze zeby kupil nam pieluszki i kaszki ale niestety dostalismy same słodycze , i przekazaliśmy do Dd , aha no i oprocz tych slodyczy 3os kupily takie mini wyprawki do szkoly farby,zeszyty mazaki kredki i takie gadzety , powiem Wam że był to super pomysł bo wyszedł nam cały bagaznik słodyczy i dzieciaki miały mega frajde:) a dla Kfaitki niestety mogłam posłać tylko drobna sumkę ,miałam nadzieje ze uda mi is eregularnie pomagac dziewczyną ale nei pracuję teraz i cięzko z kaską :(

w sumie od ślubu z kaską u nas gorzej bo mase wydawaliśmy na badania ,przeloty , wizyty u lekarzy .d pazdziernika pracowalam tylko 2dni w tyg więc tylko marne grosze miałam , a teraz czekam na zwrot za zwolnienie ale im sie nei śpieszy :( teraz w sierpniu moja kuzynka bierze ślub i tez wiem że będa zbierać słodycze bo akurat z nami je zawozila i mówi że świetne uczucie zobaczyc tyle uśmiechów na ustach maluchów! no i szwagier w lipcu tez próbujemy ich namówić na słodycze albo coś dla dzieciaków bo chociaż z tego skorzystają a tak kwiatki szybko uschną i koniec przyjemności a tu dzieciaki mogą sie troche poobjadać:)

Ostatnia edycja:
Maja wiem jak jest...sama pomagam 2 dziewczynom,jedna ma dziecko 1,5roku a druga rodzi w tym miesiącu...Obie biedne i młode i są siostrami bliźniaczkami...ale teraz jest mi ciężko bo sama jestem na skraju bankructwa...

Carolinee no qrcze ja tez zła n asiebie jestem bo lubię pomagać ale nei stety czasami po za moim zasięgiem tzn portfel pusty :( w sumie co miesiąc jeszcze pomagam siostrze bo ma 2jkę ,i sama ich wychowuje .starszy ma 13lat i to wezmeimy go na wakacje do nas to zawsze jakies ubrania wysylam mu bo wiadomo nastolatek musi ładnei wygladać ,teraz mu wysylam na karate i tak lecą pieniądze z konta a nic nie przybywa :P no ale nie jest aż tak źle żeby nie było co do gara włożyći to najważneijsze :) Tu na forum tez wyslalam dziewczyną jakies pieniadze jak moglam teraz narazie nei da rady ,dopoki nei pojde do pracy bo jednak nie jest tak łatwo z jednej wypłaty jak to wcześneij nam się wydawało:)
no nic bedzie Kropek wroce do pracy to jakos sie odbijemy :)

Maja kochana to i tak bardzo szlachetne z Twojej strony ,że pomagasz...
pomysł ze słodyczami tez super-takie dzieci na pewno miały z tego masę radochy:)))
cudnie ;)
ja teraz pomagam Danielowi-jest w moim wieku i zachorował na ...nie wiadomo na co..
zaraz Wam wstawię link to może i Wy cos pomożecie-generalnie kaski nie wysyłam bo też szału nie ma ,ale dla Niego jest tez pomoc w formie sms.a i to robię -co kilka dni wysyłam i ja i Tom..taka nasza cegiełka dla Niego.

Carolaaa no proszę Cię hahahaaa się uśmiałam z mojego opisu:))

Wikula no cóż...wyślę Ci na PW:)

https://www.babyboom.pl/forum/mozes...-i-jego-rodziny-56750/index2.html#post8188524

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry