reklama

Staraczki Weteranki...

mama a ja dzis sama spie bo maz pojechal do naszej rudery "odmrazac" rury z woda a ja u mamy jestem bo tam zimno jakis niecale 15 stopni... pozamarzalo nam wszystko cholerka ;/ ale powiem Ci ze ja juz moge sie seksualnie "patrzec" na emka :P lekarka pozwoliła na "pół gwizdka" :-D

reklama
Maja dziękuję...nałapałam..
no ja teoretycznie jestem przed owu..jutro mam usg i sie okaże czy w tym cyklu jakiś pęchol rośnie;))

ja z dziecmi w ciąży tez miałam zakaz....

Błonka hahahaaa na pół gwizdka ..no ginek ma okreslenie ;))
mi gin powiedziała,że nie możemy ,ale....zostają mi robótki ręczne jeśli chodzi o męża hahahaaaa tez dowcipny..

Ostatnia edycja:
mama no mamy fajnych lekarzy :P
a ja sie pytam po wyjsciu z gabinetu meza co znaczy na pol gwizdka.. ze w koncu mozna czy jeszcze nie do konca.. a on w smiech i mowi ze chodzi o delikatnosc i glebokosc a ja takie galy na niego skad zna takie zwroty :szok:

Błonka hahahaa no i chłopy czasem potrafią zaskoczyć ;))

no to działajcie na pól gwizdka ;)
przyjemności ;)
i współczuje sytuacji w domu z pozamarzaniem;/;/

w ogole zapomnialam sie pochwalic wczoraj ze ze schodow spadlam... byly oblodzone a ciemno bylo i nie widac.. barierki sie trzymalam ale tak zem poleciala nogami do przodu ze mi to malo dalo.. tylkiem sie nie udezylam bo reka sie podparlam, ale glowa zachaczylam... az mi sie ciemno zrobilo w oczach a serce mialam w gardle... w domu tylko patrzalam czy nie ma krwi na majtach...................

Jestem,małżonek przyjechał żeby mnie zawieźć do ginka.
Ginek w szoku,ja w większym.
Mam kropka...kropek ma 1,6mm....nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.
Następna wizyta 22.02, mam leżeć i czekać, w razie plamień luteina doustnie i dopochwowo.
NO TAK ALE JAK KINIA PISAŁA ŻE MOŻE BYĆ CIĄZA TO NIEEEEE......
i CO? KTO MIAŁ RACJĘ???? NIKT NIE PRZYZNA ŻE KINGA DOBRZE PISAŁA ŻE MIAŁA NOSA.

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! i nie jęcz już tylko się ciesz babo ty.
masz mega szczęście. dobrze o tym wiesz.
:) brawo.

....szok no.

WOOOOOOOOOOOOOOW!!!!
ALE NIUUUUUSYYYYY!!!!
GRATULACJE Carola! Oby Kropek zostal z nami! Dla takich wiesci czytam to forum! Fantastycznie! Mam w ogole wrazenie, ze malo zostalo weteranek, ze wiekszosc juz zbrzuszkowanych!

Ja mam takiego wkreta na bejbi ostatnio, ze chyba nie zajde ;) Blokada psychiczna zadziala i koniec. Mysle o tym 24h na dobe, a do tego znow sie zastanawiam czy aby na pewno tego chce... Naogladalam sie wczoraj porodow na youtubie i mi sie wszystkiego odechcialo ;)

Carol, no jeszcze raz wielkie gratulacje i skacze z Toba pod sufit :)

reklama
Kinga - ja nie wiem, czy jestem domatorką, bo uwielbiam podróżować. Mogę stale jeździć, łazić i tak bez końca. Ja chyba po prostu źle się czuję wśród zgiełku i wrzasku po prostu.

Carol - kurka wodna!!!!!!!! A nie mówiłam??????? To nie, ja nie jestem w ciąży :no: Testy nie wychodzą, kurza dupa!!!!!!!!! A dla mnie to tylko i wyłącznie na ciążę wyglądało o tym rzyganiu z "nerwów" nie wspominając. Że też te dzieci zawsze znajdą sobie najodpowiedniejszy moment! No cóż ale i tak gratuluję i trzymam kciuki za wyprostowanie życiowych ścieżek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No nie mogę wyjść z szoku :no::eek::szok::baffled:
Spiciem się nie martw. Nie takie pijaństwa dzieci przeżywają. Przecież już teraz tego nie zrobisz. Do dzisiaj nie udowodniono wpływu alkoholu na wady rozwojowe płodu, tylko na niską wagę i trudności w rozwoju intelektualnym ale to wtedy, kiedy matka pije regularnie, więc spokojna twoja rozczochrana :)
Ciąża się utrzyma, coś tak czuję w moczu, hi, hi ...

Maja - czy ja też mogę nałapać trochę tych fluidków?

Mama - ja też fotki nie widziałam :(

Błonka - no to fajne kombinacje z tym gwizdkiem :-D No i nie fikaj na schodach. Uważaj na siebie!

Buźka babki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry