reklama

Staraczki Weteranki...

widziałam Mamciu właśnei że pomagasz Danielowi my moze jak dostanę zwrot za zwolnienie to choć ze stówkę uda nam się wysłac dla Niego . Straszna historia Go spotkała:(
a co do Twojego opisu to Carolineee ma 100% racji!!!

reklama
Carolaaa bardzo dziękuję ..to miłe;)

Ty tez piekna kobietka jesteś :)
nie raz Cię widziałam :))

Maja masakra nie...przykre to -chłopak w kwiecie wieku a tu taka historia...
wysyłam smsy ja,wysyła Tom..powiedziałam dziewczynom w pracy..
dla Nich każda pomoc się liczy..
wiesz jak jest-zawsze jest ktos kto ma gorzej niż my..

Carolaaa a Ty się kochana nic nie martw ,nas tu tyle jest,że jak bedziesz coś potrzebowała do dzidzi to każda pewnie coś Ci wysle ;))

Ostatnia edycja:
Carola!!!!!!!!!!!! BABOLUUU no piękne wieści.. ja tu wchodze a ty o kropkach piszesz :D ha! a widzisz cuda sie dzieja! maja jest tego przykladem, ja tez przeciez nie serduszkowalam przy owulce tylko duzo przed i co? i tez tylko raz bo nie bylo czasu na wiecej! :D:D:D
to ja ci wysylam wspomagajace wirusy ~~~~~~~~~~~~
ja rodze w lipcu to Ci dla dzidzi zawsze cos wysle jak moj promyczek wyrosnie :D

Maja dzięki...no widzisz i zawsze to jakas pomoc dla Daniela-napiszesz na nk i już więcej osób bedzie wiedziało..dla Nich to dużo..

Błonka cześć :))i ja troche podłapię tych ~~~~ co:):)

Carola widzisz ...już masz nas 3 do pomocy-nic się nie stresuj niech sobie kropeczka rośnie a wszystko inne da się załatwić ;)

Carolaaa wiem ,jak wsparcie jest potrzebne..jesteś jedna z nas wiec nie ma co-jak trzeba pomóc to sie pomoże :):)

Błonka dzieki Ci hojna kobietko :)

mąż na mnie seksualnie patrzy to łapie bo sie przydadzą :))

reklama
no Mamcia to łap i ode mnie bo czytałam ze jakos okolice owulki sie zblizaja , u nas ewidentnie dlugo po owulce sie udalo wiec kochana probujcie pozneij i wczesneij i wogole korzystajcie bo pozneij jak np my mamy zakaz a ochota taaaaka ze hhohoho:) ale smieje sie ze odbijemy sobie w starankach o drugiego krasnala:)[FONT=&quot]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/FONT] wszystkei dziewuszki łapcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry