• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

widziałam Mamciu właśnei że pomagasz Danielowi my moze jak dostanę zwrot za zwolnienie to choć ze stówkę uda nam się wysłac dla Niego . Straszna historia Go spotkała:(
a co do Twojego opisu to Carolineee ma 100% racji!!!

reklama
Carolaaa bardzo dziękuję ..to miłe;)

Ty tez piekna kobietka jesteś :)
nie raz Cię widziałam :))

Maja masakra nie...przykre to -chłopak w kwiecie wieku a tu taka historia...
wysyłam smsy ja,wysyła Tom..powiedziałam dziewczynom w pracy..
dla Nich każda pomoc się liczy..
wiesz jak jest-zawsze jest ktos kto ma gorzej niż my..

Carolaaa a Ty się kochana nic nie martw ,nas tu tyle jest,że jak bedziesz coś potrzebowała do dzidzi to każda pewnie coś Ci wysle ;))

Ostatnia edycja:
Carola!!!!!!!!!!!! BABOLUUU no piękne wieści.. ja tu wchodze a ty o kropkach piszesz :D ha! a widzisz cuda sie dzieja! maja jest tego przykladem, ja tez przeciez nie serduszkowalam przy owulce tylko duzo przed i co? i tez tylko raz bo nie bylo czasu na wiecej! :D:D:D
to ja ci wysylam wspomagajace wirusy ~~~~~~~~~~~~
ja rodze w lipcu to Ci dla dzidzi zawsze cos wysle jak moj promyczek wyrosnie :D

Maja dzięki...no widzisz i zawsze to jakas pomoc dla Daniela-napiszesz na nk i już więcej osób bedzie wiedziało..dla Nich to dużo..

Błonka cześć :))i ja troche podłapię tych ~~~~ co:):)

Carola widzisz ...już masz nas 3 do pomocy-nic się nie stresuj niech sobie kropeczka rośnie a wszystko inne da się załatwić ;)

Carolaaa wiem ,jak wsparcie jest potrzebne..jesteś jedna z nas wiec nie ma co-jak trzeba pomóc to sie pomoże :):)

Błonka dzieki Ci hojna kobietko :)

mąż na mnie seksualnie patrzy to łapie bo sie przydadzą :))

reklama
no Mamcia to łap i ode mnie bo czytałam ze jakos okolice owulki sie zblizaja , u nas ewidentnie dlugo po owulce sie udalo wiec kochana probujcie pozneij i wczesneij i wogole korzystajcie bo pozneij jak np my mamy zakaz a ochota taaaaka ze hhohoho:) ale smieje sie ze odbijemy sobie w starankach o drugiego krasnala:)[FONT=&quot]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/FONT] wszystkei dziewuszki łapcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry