Dzisiaj po pracu umówilam się jeszcze z koleżanką, potem zakupy i w sumie dopiero godzinę temu wróciłam.
Próbowaalm was nadrobić, ale coś dzisiaj straszne dużo pisałyście...nie dałam rady!
esmeralda- Ty malpiszenie!! czemu nie powiedzialaś od razu!!!?>>????? Cieszę się bardzo i naprawdę wierzę, że będzie dobrze!
Mama - kochana jesteś

) ja chcialam wiedzieć jak moja tempka i jak na zlość zapomniałam dzisiaj o tempce...ech...
Kinga- masz rację, bardzo mnie cieszy to, że mam pracę, nie myślę, nie odliczam, po prostu brak mi na to czasu...
Moja koleżenka ma siostrę, która ma męża (mają dziecko). okazalo się jakiś czas temu, że on ją zdradzał, potem jej powiedział, że jej nie kocha i chce być z tą kochanką, ta się wyprowadziła do swoich rodziców. A po tygodniu wróciła. A teraz twioerdzi, że ta zdrada umocniła ich związek...masakra jak dla mnie! Facet ją oszukał, powiedział, że jej nie kocha, że go 'złapała na dziecko", a ta mu wszystko wybaczyla...kobiety są głupie...
zauważyłam, że była rozmowa o remoncie. To która przyjeżdża malować moje mieszkanie

???