reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ja też mam swój zakwas, jest już bardzo silny, ma ponad rok :-) u mnie pieczenie chleba to cała ceremonia

a ja czaaem kupuję w lidlu taką gotową mąkę z wszystkim do chlebka, dodaje się tylko letnią wodę i potem według przepisu na opakowaniu wyrasta i piekę.
takie pójcie na łatwiznę ale jest tak jak piszecie- znika w mig:)
zawsze chciałam taki z zakwasu, swój od początku do końca. Może mnie nauczycie kiedys:-D

Dzisiaj po pracu umówilam się jeszcze z koleżanką, potem zakupy i w sumie dopiero godzinę temu wróciłam.
Próbowaalm was nadrobić, ale coś dzisiaj straszne dużo pisałyście...nie dałam rady!

esmeralda- Ty malpiszenie!! czemu nie powiedzialaś od razu!!!?>>????? Cieszę się bardzo i naprawdę wierzę, że będzie dobrze!

Mama - kochana jesteś:)) ja chcialam wiedzieć jak moja tempka i jak na zlość zapomniałam dzisiaj o tempce...ech...

Kinga- masz rację, bardzo mnie cieszy to, że mam pracę, nie myślę, nie odliczam, po prostu brak mi na to czasu...

Moja koleżenka ma siostrę, która ma męża (mają dziecko). okazalo się jakiś czas temu, że on ją zdradzał, potem jej powiedział, że jej nie kocha i chce być z tą kochanką, ta się wyprowadziła do swoich rodziców. A po tygodniu wróciła. A teraz twioerdzi, że ta zdrada umocniła ich związek...masakra jak dla mnie! Facet ją oszukał, powiedział, że jej nie kocha, że go 'złapała na dziecko", a ta mu wszystko wybaczyla...kobiety są głupie...

zauważyłam, że była rozmowa o remoncie. To która przyjeżdża malować moje mieszkanie:)???

Jestem :-) mama nie dałam się i czuję się lepiej. Dzięki
Calogera rok czasu musiał minąć zanim kapnęłam się, że wmawiam sobie brak ciąży, zanim dochodziło nawet do owulacji-:eek: potęga podświadomości jest potężna. Skutkowało a jak;-)
Więc skoro tak ładnie działało w jedną stronę to może w drugą też zadziała:tak:
Także dziewczynki nie ma innej opcji, będziemy w ciąży---niebawem :-)
Wikulaa- o to chodzi kochana pełen zakres obowiązków i głowa odpoczywa-wbrew pozorom :tak:
Co do koleżanki, to moim zdaniem jest ostro uzależniona od swojego męża, brak jej chyba poczucia własnej wartości a przede wszystkim...chyba kurcze zwykłego honoru, nie mnie ją oceniać...ale tak myślę.
Niniejszym MIŁEGO DNIA...U NAS POWTÓRKA Z WCZORAJ SŁOŃCE :-)

Nikusia-również miłego dnia i dobrze ,że sie nie dałaś-teraz czas w ciąże zachodzić a nie chorować ;))

Wikula jak miło ,że wleciałaś :)
nie zmierzyłaś-trudno-pożyjemy w nieświadomości:))
kiedy się wyjaśni???

Zjola nadal i nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ..jutro piątek:))

siadam do tostów i herbaty z cytrynką :)

Hej.
Spędziłyśmy uroczy poranek w przychodni. Nina wciąż chora, tym razem wirus+alergia więc mam 3 tydzień zwolnienia z pracy.

Właśnie wietrzę dom, zmieniam pościel i rozkładam czerwony dywan bo jutro z rana szanowny pan poborca skarbowy mnie odwiedzi
laugh.gif

mama - wyjaśni się chyba w weekend, ale bardzo się nad tym nie zastanawiam:)

nikusia - ja też uważam, że dziewczyna nie ma honoru, a jest bardzo ladna, mądra no i chyba głupia!

Carola - oj to ciekawy dzień jutro masz:)) Porażka!

esmeralda - jak u Ciebie???

dzisiaj sie wyspałam:) ale to dziwne, bo nie mogę spać dłużej niż do 9, po prostu sama się budzę...poprzestawiałam się na maksa...
zmierzyłam dzisiaj tempkę i jest dobrze:)

Calogera również milego dnia..

Carolaaaa jak to poborca skarbowy?????????ło matko współczuję;((
no i zdrówka dla Ninki..ehhh wiosna i budzące się wirusy:baffled:

ja też dostałam powera,sprzątam,pranie,czyszczę kwiaty,zaraz się biore za okna..
słonko jest ,ale jest zimno i wkurza mnie to bo kurcze zapowiadali od środy taką wiosnę a tu ciągle lipa!!

Mama bo byłam winna małą kwotę i zablokowali ją sobie na koncie, pomyślałam, że ok, niech biorą i wolna jestem. Okazuje się, że nie mogą zabrać takiej kwoty, musi być na koncie kwota 4xśrednie wynagrodzenie żeby mogli ściągnąć zadłużenie kilkaset złotych...
Jaja. Muszę jemu jutro dać do ręki kasę a wtedy odblokują kwotę z konta. Paranoja. Przecież ten idiota mnie wczoraj straszył, że mi z domu wszystko pozabiera...za 260zł, które notabene jest zablokowane przez nich. Jaja jak berety. Mąż ich dzisiaj sprowadzał na ziemię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry