reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama to suzi mały to nasz rodzynek w grupieZZ:)
wikula jaka gruba??
mama ja tez kiedys na dukanie bylam,ale bylam nim wykonczona,zero energi,wogole tylko bym spała,byłam osłabiona jak nie wiem co....ale zgubilam 4kg od razu i 2kg wrocilo:(
kasiu ty nasza mamusio zapracowana:) odetchnij:)
zjola czasem troche snu w dzien nie zaszkodzi:)
Balbinka ja tam nie prasuje,,tylko jak ubrac mam i jest pogniecione,bo ja jak wloze do szafy to juz jest pogniecione,hee..wspolczuje tyle pracowania:)
kwiatuszku OJOJO:(
NIkusia wsio kumamy:)_

Koralikowa dzięks :tak:...bo już się bałam, że będę musiała Wam jakieś szczegóły podawać ufff:happy:
Kwiatuszku dla pocieszenia powiem Ci, że moja znajoma właśnie wiadomość mi przysłała, że z kolei jej znajomi:happy: zaszli po 9 latach starań ufff więcej koligacji nie będzie także...ja tam cały czas uważam, że walka trwa...
Spróbuj z dietą, mam koleżankę, której mąż miał dokładnie 0 plemników....masakra to było rok temu. Wzięła się za niego, dieta bogata w odp składniki, dużo tego można doczytać na bocianie... jak chcesz to ci napiszę i wyobraź sobie, że po roku od poprzednich badań obecne są ponad normę... Także moim zdaniem warto, to co jedzą, jest głównym budulcem tego co nasi małż oddają swojej armii-POLECAM :tak:
Dobra zboczuchy :-) spadam na chatkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry