reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem w domu..
dzieci odebrane hasają w ogrodzie a Bono z Nimi..

Zjola hahahahahahaaaaa uwielbiam Twoje poczucie humoru hahahaaa

Koralikowa-zaraz poczytam o tej diecie tylko odkurzacz mnie woła...

ooooo-jeszcze dzieci murzynką wołają-nic ,idę kroić i pewnie sama skubnę:sorry:

no wy o jedzeniu dietach i az mi sie jesc zachcialo.. tez cos skubne bo wrocilamw lasnie z zakupow.. kupila sem buty a co :) takie baletki miekkie :) mam takie pulchnutkie kostki ze musialam miekkie butki kupic.. a o wiazanych juz nie mowie bo stopy z pod brzucha nie widze :)

jesteśmy po spacerze i placu zabaw...

Carolaaa -dawaj fotkę po fryzjerze:-p

Wikula???????????????????????

Palemka napisałabyś co u Ciebie i Nataszki;))

tak sobie właśnie pomyślałam ,że póki co Weteranki rodzą córki:))

i Kahaka,i Palemka i Maćku i Bree i Błonka-same babeczki :))
a nieeeee-przepraszam-Suzi urodziła synka:-)

Hej!
Sorki, że mnie nie było, ale trochę się rozchorowałam, a do tego praca, brak czasu...
ale jakoś żyję i czekam na owulkę, która coś się u mnie czai:))
Przeczytałam, że pisałyście coś o kilogramach i od razu poczułam sie potwornie gruba...((
zabieram się za prasowanie...

Wikula no w końcu jesteś bo juz myslałam ,że się na nas obraziłas ..
zdrowa juz jesteś??
proszę Cię -jaka gruba??????
pamietasz jak walczyłysmy razem na Dukanie :-)to były czasy:))

caro mniam :tak:
ale a tam kurcze salateczki :-p zrobilam sobie domowego chamburgera z kotleta schabowego :-p sałaty lodowej pomidora majonezu i szczypiorku :shocked2: :-pohh a moja mama smażyła chleb z jajkiem i serem a w zamrazalniku mam lodyyyyyy koktajlowe!!!! :-D ale nie zebym tak codziennie jadła :-p dzis mam takie zachciewajki tylko .. maz poszedl na impreze firmowa to co.. ja tez musze skorzystać jakoś na tym :P

mama faktycznie przewaga dziewuszek :-p oh beda potem bitwy o kawalerow hihi

reklama
Dobry dzień :-)
Jestem jestem i od rana będę bombardować doktora tel...znaczy się dam mu czas do 10 niech się chłopak wyśpi:tak:
Mama - jestem tego samego zdania co Ty...seks bez wyliczania smakuje inaczej :rofl2::happy::rofl2: wczoraj nasze bociany, mieszkające na sąsiedniej działce miziały się całe popołudnie...
Jdąc śladem Balbinki bowiem, postanowiłam pogrzebać w ziemi...małż również nie pozostał bierny i oboje lataliśmy po działce... no ale ileż można patrzeć jak bociany się bzykają nie :laugh2:...
Teraz bardzo proszę przyznać się kto zabrał słońce ze stolicy ????;-)
MIŁEGO DNIA :-) DZIEWCZYNKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry