reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć babeczki!
Pamiętam o Was i ściskam kciuki za wszystkie!
Ale czasu mało, bo sama z Agatką siedzę, więc jak już w końcu zaśnie (rzadkość...) to prasuję, piorę, sprzątam itp...Mam nadzieję, że wybaczycie.
Podczytuję Was w miarę na bieżąco, ale jak teraz zaczęłabym każdej odpisywać, to by do wieczora zeszło :-D więc wiedzcie, że pamiętam i myślę o Was!
Miłego dnia kochane!
Zaraz na grupę fotkę świąteczną wrzucę.

reklama
Hejka!

Mama - a ty masz może ten odkurzacz z banku PKO BP. Widziałam na własne oczy jak za jedną babką łaził, z tym, że nic nie mówił :eek:
Co do córek, to ja chcę pozostać w weterankowej większości, bo M marzy o córce a ja synusia już mam :)

Błonka - jak widzisz kostki, to stopy też powinnaś widzieć ;-)

Wikulaa - prasowanie odchudza :)

Nikusia - ja bym mu nie dała pospać. Ostatnio wyciągnęłam z łóżka faceta z kursu nauki jazdy. Jak podał swój nr komórki, to niech wstaje wcześniej. Obudziłam go a to była 9.30 :szok:
Nikusia a to wy się mieliście bzykać a nie bociany ;-). Z bocianiego bzykania, to tylko jajo wyjdzie, ewentualnie pisklę a wy chyba chcecie, żeby do was podobne było? :-D

Kasiu - pozdrowionka. Uściskaj Agatkę.

A ja zapadam chyba w sen zimowy, bo wczoraj spałam po pracy od 16-tej do 19-tej. Potem spałam, jak zabita od 11-tej do 5.30 i nie mogłam wstać i jestem okropnie zakręcona, help!

nasienie bez zmian 2% tylko zywych objetosciowo jeszcze mniej

lekarz oczywiscie in vitro
ale zpisal mu undestor i tamoxifen czy jakos tak po 3 mies badanie nasienia i po 6 kolejne niby po 3 miesiacach brania moze nie byc poprawy
nie na wszystkich lek dziala ale chcemy spr
lepsze to niz nic
jestem zalamana jak powiedzial ze marne szanse na naturalne poczecie
bral to ktos z waszych mezow?
jak bedzie mail problemy po lekach typu oslabienie wzroku ma odstawic od razu

dzieki za wsparcie

Hello! :-)

u mnie od rana pochmurno :confused2:
Zanim do kompa popracować to wzięłam się za prasowanie - staram się na początku zrobić to, co najmniej lubię a wręcz nienawidzę :crazy: 14 mężowych koszul + 2 moje = 16 sztuk najgorszego koszmaru :confused2: ale już mam z głowy na jakieś 2-3 tygodnie... ;-)
Popracować teraz muszę, ale będę Was podglądać :cool2:

edit.........................................................................................................................................

Kwiatuszq, bardzo mi przykro, my z M przechodziliśmy przez to samo, niestety
:-( A powiedz mi, badaliście swoje kariotypy? Mój ma translokację chromosomów i stąd tak słabe wyniki i niestety żadne leki tego nie naprawią. Także zanim zacznie się czymś faszerować, może warto sprawdzić czy pod tym względem wszystko jest ok?

Ostatnia edycja:
Mh zaraz czegoś dostanę:wściekła/y::no::wściekła/y: nie wiem czego ale dostanę...
Nie odbiera tel.... ale ja sposób na to mam :tak: i zaraz drogą okrężną go dopadnę...

Zjola no w sumie napatrzyliśmy się i szkoda nam się zrobiło, więc wczorajszy wieczór w naszej okolicy bzykanko prawie że zgodnie z naturą :-D:-)
Kwiatuszku kurka - przytulam... mój na obecną chwilę badań w ogóle nie zrobił, więc jestem w zawieszeniu totalnym, a lekarze dotychczas bazowali na tym, że jedno dzieciątko mamy także trzymaj się i miejmy nadzieję, że witaminy pomogą... Może wprowadź też zmiany w diecie???
Mama ???? W pracy jesteś???

Nikusia jestem ,jestem tylko zalatana od rana ;))
poodkurzane,pranie złożone,nowe rozwieszone,byłam na chwilę u kumpeli..teraz wcinam niby to zdrowy chrupki chlebek:confused2:

u nas też słonka brak..także nie wiem kto zabrał u Ciebie ,ale u mnie tez był:eek:

Kwiatek-przytulam i współczuję...
oby leki pomogły-mój takich nie brał..nie pomogę..

Kahaka dzięki za && i wsparcie..wlatuj kiedy możesz;)

Zjola- no dokładnie to ten odkurzacz;)))) tylko mój jakiś niewychowany bo krzyczy:-)

Balbinak u nas koszule prasuje Tom -mnie wołami nie zaciągnie:-D

Nikusia czyli Wy wczoraj ten tego na świeżym powietrzu,pod gołym niebem z gołą doopką????:-D:-D

kurcze to ja wam podkradlam chyba slonko bo swiecilo ostro rano, teraz zaszlo ale wyjdzie pewno zaraz bo chury odchodzą :-p:-D

zjola no jak wysune nożkę do przodu to ją widzę :-p dlatego sie smieje ze mi słonko przyslania stopki :zawstydzona/y: w ogole ide polezec bo wrocilam z ryneczku i mam zadyszke...

Hello! :-)

u mnie od rana pochmurno :confused2:
Zanim do kompa popracować to wzięłam się za prasowanie - staram się na początku zrobić to, co najmniej lubię a wręcz nienawidzę :crazy: 14 mężowych koszul + 2 moje = 16 sztuk najgorszego koszmaru :confused2: ale już mam z głowy na jakieś 2-3 tygodnie... ;-)
Popracować teraz muszę, ale będę Was podglądać :cool2:

edit.........................................................................................................................................

Kwiatuszq, bardzo mi przykro, my z M przechodziliśmy przez to samo, niestety
:-( A powiedz mi, badaliście swoje kariotypy? Mój ma translokację chromosomów i stąd tak słabe wyniki i niestety żadne leki tego nie naprawią. Także zanim zacznie się czymś faszerować, może warto sprawdzić czy pod tym względem wszystko jest ok?

nie robilismy a na czym to polega tylko wiesz pierwsze badanie nasienia nie bylo takie złe

reklama
Kwiatuszqu - tak mi przykro ale może jeszcze nie wszytko stracone? Może rzeczywiście dobrze by było zrobić kariotypy?kariotyp, czyli obraz chromosomów, które znajdują się w każdej komórce naszego ciała zawierającej jądro komórkowe ( z wyjątkiem komórek płciowych: plemników i komórek jajo wych). U zdrowego człowieka, każda komórka ciała powinna zawierać zestaw 22 par chromosomów ciała ( tzw. autosomów) oraz 2 chromosomy płciowe. Kobiety mają zestaw 2 chromosomów płciowych X (zapis XX) a mężczyźni posiadają jeden chromosom Y i X ( zapis XY). A jak się zapatrujecie na in vitro? Ale się pytam i pytam, uch ...

Mama - to wsadź ten odkurzacz na karnego jeżyka, co on sobie wyobraża.

Nikusia - no, no, no ...

Błonka - odpoczywaj.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry