E
esmeralda
Gość
i tak jak przedmówczyni napisała, nie mamy czasu czekać na cud
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj ma po pierwszym badaniu stwierdzona oligoasthenoteratozoospermięno to kochana jedziemy na tym samym wózku, bo u mojego wyniki też słabe.
robiliście test na mukowiscydozę?
no ja tez z moim mowilam ze moglismy wczesniej a nie odkladac.... ale tak to juz jestbetusia, mmm aśnie się dowiedziałam od lekarza że po roku bezowocnych starań już należy zacząć coś działać, i właśnie mniej więcej się w tym czasie zgłosiłam, jeszcze niepełen rok jest, ale już dużo nie brakuje, chociaż żałuję że nie zaczęłam juz wcześniej czegoś z tym robić, że nie poszłam wcześniej do lekarza itd, właśnie czytałam wszędzie żenależy wyluzować i brać wszystko na spokojnie, i że "ja za bardzo chcę tego dziecka" i że problem leży w mojej głowie, ale niemyślenie o tym do niczego nie prowadzi, gdybym nie pomyślała, to bym nie poszła po takim czasi do lekarza z tym problemem tylko udawała że nic się nie dzieje, a właściwie teraz to sobie z mężem tak rozmawiamy, że gdybyśmy prędzej wiedzieli że tak trudno zrobić dzidziusia, to już wcześniej zaczęlibyśmy się starać, jeszcze chyba jak byłam nastolatką![]()
jak jeszcze raz usłyszę od kogoś że trzeba wyluzować to chyba go uduszę!! luzdzie nie zdają sobie sprawy jak dużym problemem jest niepłodność!

pojechalismy do szkółki po rośliny i ...bylismy minute po 18.oo i zamkniete
a mamy w 1dną stronę 20 km...taki skwar..zapakowałam dzieci i jedziemy i dooooopa!!!
i jestem z Wami w Waszej decyzji wiecie przeciez 
się od tego chce......