• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

mama, no ja też bym się wnerwiła, jakby mi sklep przed nosem zamknęli :no:
LILITH, rozumiem, tylko nie uciekaj od nas.
Bree, ale sliczna jesteś :tak:

A ja znowu się wkurzyłam. Listonosz juz któryś raz wrzucił mi awizo do skrzynki, mimo że cały czas byłam w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro idę na pocztę i składam skargę. Od tego oni są, żeby paczki nosić, a nie żebym ja co drugi dzień na pocztę latała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas grzmi.

reklama
Dziewuszki ja już na dziś uciekam, oczywiście czytam was na bieżąco. Mój półkę przywiózł co robił w robocie, właśnie zakłada, ja idę nakładać obiadek, dziś pomidorowa uwielbiam :D i oglądać hangovera II :D ciekawe czy fajny będzie.
Całuski!

u mnie na szczescie nie pytaja... rodzice wiedza o naszym problemie i jest cisza... zreszta nigdy nie pytali kiedy beda wnuki czasami tylko ze chcieliby ale ze wiedza ze to w tych czasach nie jest tak na zawolanie ...
ale wspierają nas :)

lilith pomidorowa ja tez uwielbiam :)
smacznego zycze
i milego ogladania :)

Betusia no to fajnie,ze macie wsparcie w rodzinie..

mmm- współczuje pytań.....;/

Lilith- :*
bedzie dobrze...tylko nas nie opuszczaj...
smacznej zupki-my też uwielbiamy

Bree- piekności z Ciebie :) fajnie,za nam sie pokazałaś :)

Kahaka- no wiecie co???????też bym miała nerwa-jesteś w domu czekasz na przesyłkę a tu avizo!!!szlag!!
idzi jutro i rób dym a jakby co to dzwoń ,przyjadę z odsieczą .. :))

podlewałam ogród ,ale ziemia jest tak twarda ,ze kurcze bede stała jak świeca pół nocy-podłączylismy kropelkowe nawadnianie...ciagnie wody jak smak ,ale każda roslina bedzie miała tyle samo w tym samym czasie aja za kolację się biorę.

Beatka-najwazniejsza jest Wasza decyzja-chcieliscie maluszka,jest w drodze i tym sie trzeba cieszyć..nie rozumiem postawy tesciów...
ale pewnie jak się Hania urodzi to bedą koło Niej skakać a teraz pytania po co Wam to?
a po co ma sie dziecko???do kochania...................
ożesz...wrrr

dobra bo mi prl skoczy:))))

u nas wieje ,ciekawe czy bedzie padać...mogłoby.......

No już w końcu jestem. Musiałam gonić na pocztę, fakturki powysyłać i po drodze zakupy zrobić.

mmm, dobrze gadasz!! :-)

No to wklejam. Widziałam Kahaka, że dałaś ślubne, mamy ślubne też widziałyśmy to i ja dam ślubne.

Zobacz załącznik 360889

Aaa ale teraz mam włosy krótsze. Takie do ramion - bob. Coś jak mama podobnie.

Ale wy wszystkie jesteście śliczne i szczupłe...
mama, a jaki macie basen- murowany czy taki dmuchany?

Ostatnia edycja:
Hejka.
Współczuję takich pytań. Moja teściowa też nam takie aluzje posyłała swego czasu. Ale jak się dowiedziała, że mam niedoczynność tarczycy, to sobie poczytała gazetki na ten temat i się uspokoiła, bo wie o co chodzi. I teraz nas broni jak inni pytają. Dogaduje ciągle, o tym, że teścia siostra z niedoczynnością urodziła pierwszą córkę osiem lat po ślubie a my jesteśmy dopiero trzy lata po ślubie i że też się doczekamy :-)

Kahaka, mama dzięki za komplementy :zawstydzona/y:

Kahaka poczta na łatwiznę idzie. Po co ma listonosz dźwigać paczki, nie???
U nas też tak kiedyś było, nagminnie. Zawsze awizo, choć czekałam w chacie cały dzień.
Teraz na szczęście już zrobili z tym porządek, paczki wożą samochodem specjalni listonosze od paczek.

Lilith mam nadzieję, że zupka smaczna była ;-)

Hłe, hłe Martusia - szczupłe. Ja to byłam szczupła jakieś 10 kilo temu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bree, ale właśnie najlepsze jest to, że u nas też samochodami wożą, tylko nie chce sie leniom wchodzić na 2 piętro! Już bym zeszła nawet po tą paczke, jakby zadzwonił domofon. Jutro idę na pocztę i dym zrobię (jak się odważę)
Marta, źle napisałaś-przecież MY WSZYSTKIE jesteśmy śliczne :-D

Ja już lecę, dobranoc!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry