reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Lilith- aaaaa,to ten ślub-no to sie usmiałam...
no tak,tam to raczej arystokracja ę,ą a nie my:))

brakuje mi w Twojej sygnaturce zdjęcia córci-śliczne było to zdjęcie-te Jej oczy:)

mama ja ostatnią @ miałam 12.04, więc zanosi się na wielkie wspólne odliczanie do 10.05 :)

Też myślałam, że LILITH idzie gdzieś się pobawić :-D
Muszę dzisiaj wyplewić troszkę swoje rabatki, ale mi się nieee chce:sorry2:

Dzień dobry
W końcu mam chwilkę...Po pracy miałam jeszcze zajęcia dla 2-latków i dopiero niedawno wróciłam, zjadłam i was nadrabiam.
tymonka, palemka, przykro mi z powodu tej wstręciuchy :-( Niby wszystkie mamy ten sam cel, ale ja akurat teraz z niecierpliwością czekam na @ - powinna przyjść dziś/jutro, a to dlatego czekam, żeby się przebadać i znowu móc się starać.
tymonka, mama, Acard bierze się w przypadku problemów z krzepliwością (będę mieć nawet badania na to) - często są one przyczyna poronień - np. robi się jakiś mini zator tuż przy dzieciątku i dochodzi do obumarcia ciąży.
rurka, współczuję, że sama zostajesz. Wie czym to pachnie. Ja w tamtym roku siedziałam sama przez pół roku - od maja do listopada, bo mąż pracował we Włocławku.

Dziś dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciąży, ma termin na październik. Nawet mi nie powiedziała, pewnie się bała :confused: Wcale mnie ta wiadomość nie nastroiła optymistycznie.

Za to z zabawnych rzeczy - moja psiapsióła miała dziś pierwszy egz na prawko. Oblała na mieście bo (cytuję) "najechałam na krawężnik i rozwaliłam koło. Właśnie je wymieniają" :-D:-D:-D

nagapalma poprzeklinaj sobie i wyzal sie nam,po to tu jestesmy...;-)
mama no, pyry poznanskie jak pojada po swojemu, to szok heheh, tu jest ich duzo, to wiem co mowie hhah. Trzymam kciuki za ten cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lopop no to bedziemy zdawac relacje z wizyt niedlugo heheh
kurcze nie dostałam sie na jutro bo za dużo ludzi 2 V nie pracują więc dopiero w środę
a mi chyba płodne dni w ten weekeknd wyskoczą
i skąd ja będę wiedziała co z tym acardem:baffled: to dlaczego ci lekarze nie zapisują go po stwierdzeniu ciąży skoro tyle poronień wokoło :angry: a koniecznie trzeba zrobić badanie na tę krzepliwość czy można tak sobie brać samemu skoro bez recepty:sorry2: ale głupie pytanie zadałam ale jestem tak wkurzona =że się nie dostałam :wściekła/y:

nagapalma krzycz, wal czym popadnie tak aby sobie ulżyć przecież to zrozumiałe że kobieta jest bardzo wkurzona
mama tez bym nie jarzyła a mój pradziatek pochodził z Poznania no i nie ma się już kogo zapytać bo nie żyje:-( a też wtącał czasem to kiej

kahaka wiem że ze strsu można popełniać błędy no ale ten krawężnik mnie powalił

lopop, z tym Acardem powiem Ci tak - dużo dziewczyn bierze, nawet jak im lekarz nie każe. Ja też zamierzam w maju brać, tak na wszelki wypadek. Nie zaszkodzi, a może pomóc. A potem, w zależności jak badania mi wyjdą, to odstawię albo będę brać dalej.

Kahaka- ale ten acard bierze sie do owulki czy po owulce czy cały cykl?????

Iza ja miałam @ 13 IV :) czyli razem testujemy???:)

Lopop-no każda "gwara" ma swoje zwroty:) teraz mnie śmieszy ,ze wtedy nie wiedziałam,ze ćmiki to papierosy..

Kahaka- zdolna koleżanka z tym prawkiem:))) nastepnym razem bedzie lepiej..

dzieci poodbierane ,byliśmy na lodach ,teraz grandza w ogrodzie,rosołek dochodzi-czas na kawkę..

mama, z tego co ja wiem, to bierze się go cały czas.

Co do gwary, to niby u nas nie ma, bo ja z Mazowsza,a le na studiach śmieli się ze mnie, że mówię "bluzka na krótki rękaw" zamiast "z krótkim rękawem". Zrobiłam rozeznanie i wszyscy w moim mieście tak mówią :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry