reklama

Staraczki Weteranki...

witam rankiem ale widzę ze wy tu już od 6 klikacie:)

Palma- wczoraj do mnie, dziś do ciebie przyszła @ brrr kiedy to się skończy??? a wyczytałam że wybierasz się na laparo- masz jakieś wskazania na to badanie? u mnie lekarz mówi że narazie nie robimy i trzymamy się diagnozy śluzowej ale nie wykluczone że trzeba będzie i to zrobić. Kiedy będzie badanie? jesteś już umówiona?

Mama taak kawka na tarasie to jest to:)

Ewcia może z tego godzenia coś się wykluje;-)

a acard to na co bierzecie?

reklama
Tymonka witaj i smacznej kawki:))

własnie Lopop-zapytaj gina o ten akard i daj nam znać...wiec ,ze babeczki przy in vitro też biora acard ale nie wiem na co to ma działać...

nagapalma poprzeklinaj sobie i wyzal sie nam,po to tu jestesmy...;-)
mama no, pyry poznanskie jak pojada po swojemu, to szok heheh, tu jest ich duzo, to wiem co mowie hhah. Trzymam kciuki za ten cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lopop no to bedziemy zdawac relacje z wizyt niedlugo heheh

Dzięki dziewczyny:*

Tymonka ja do niego jadę jakoś w połowie czerwca, może trochę później. Wszystko zależy od tego kiedy będę miała obronę mgr. Mam nadzieję, że jak najszybciej :(

Już jestem :)
Dziecie w szkole, w domu posprzątane jeszcze tylko zakupy później i włosy ;/ tego nie znoszę najbardziej.
Jutro ślub to pewnie mnie nie będzie, wpadne tylko podczytać.
Teraz zresztą widzę, jak zwykle duużo do przeczytania mam.

Mama, my prawie taki samy cykl mamy :)

Palemko przykro mi bardzo.. to jeszcze doczytałam, jak dziewczyny mówią, wykrzycz się tu, to bardzo pomaga a my jesteśmy od tego by wzajemnie się wspierać :)

reklama
Amalfi-dzięki kochana-trzymaj &&&&&&& przynajmniej do 10 maja-wtedy testowanie...chyba ,ze 9 @ przylezie;/

Lilith- czyli idziemy łeb w łeb z cyklem:)))
miłej zabawy na weselichu:)

Pok-cześć babeczko:)

byłam u znajomej na kawie ,gorąco u nas jak smok a rano zanosiło sie na deszcz...
biorę sie za obiad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry